Pretraži sajt
NAŠA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI: PRIDRUŽITE SE #ECOVISION POKRETU
Ecovision
12.04.2022.
Ecovision

NAŠA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI: PRIDRUŽITE SE #ECOVISION POKRETU

12.04.2022.

U svijetu koji se ubrzano mijenja, nije lako skrenuti pažnju na teme koje su od neizmjerne važnosti za sve nas. Ipak, čini se da je jedna od tih tema danas aktuelnija više nego ikada prije. Riječ je o zaštiti i očuvanju životne sredine, koja usljed sve bržeg globalnog zagrijevanja postaje glavni fokus mnogobrojnih korporacija i poznatih svetskih brendova.

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, ove godine smo, u okviru naše VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI pokrenuli projekat EcoVision kojim želimo da ljude širom regiona pozovemo da budu dio pozitivne promjene.

Prikupljanje otpada i čišćenje priobalja, izdvajanje plastike i reciklaža starih patika, ekološke trke, korišćenje recikliranih materijala za obnovu školskih sala – samo su neke od aktivnosti u kojima je naša korporacija do sada učestvovala u Regionu, a sada nastavljamo dalje, brojniji i dosljedniji nego ikada!

U našim radnjama i online shop-u možete pronaći obuću, odjeću i opremu poznatih brendova, koja je izrađena od eco-friendly materijala. Svaki od tih modela obilježen je Eco Vision karticom, čime želimo da vam skrenemo pažnju na odjevne komade koji su ekološki prihvatljivi. U narednom periodu, naša eco-friendly ponuda biće još veća i raznovrsnija, zato je nemojte propustiti.

SAMO DA (P)ODRŽI

Ove godine, po prvi put u Crnoj Gori, Sport Vision se priključuje projektu održive mode „Samo da (p)održi“, s ciljem promocije održivih i savjesnih načina upotrebe mode. U periodu od mjesec dana, posjetioci šoping mola „Delta City“ su u prilici da u centralnom atrijumu, na posebnom mjestu, odlože garderobu koja im više nije potrebna, u svrhu njenog ponovnog korišćenja i stvaranja nove vrijednosti.

Sport Vision će, 15. i 16, aprila, svakom učestniku koji odloži garderobu, obezbijediti poklon vaučer sa popustom od 20% na modele označene „Eco Vision“ karticom. I to je tek početak. Planovi su nam veliki – zato nas prati i ne propusti sljedeću #ECOVISION akciju.

#ECOVISION TIM

Pozivamo vas da i vi budete dio #ECOVISION promjene i date doprinos – razvrstavajte otpad u specijalne kontejnere za reciklažu, ne bacajte smeće u rijeke, izbacite plastiku iz upotrebe...

Dovoljno je da svakoga dana svi zajedno idemo korak dalje u ekološkoj osvješćenosti i da, malo po malo, svojim ponašanjem učinimo mnogo za zdraviju životnu sredinu.

Budite i vi dio #EcoVision pokreta!

Sport Vision tim

Slični članci

19.
Apr.
Ecovision
Ove godine, zajedno sa vama, Sport Vision obilježava mjesec april kao mjesec ekologije i očuvanja životne sredine, i na taj način daje jedan mali, ali značaj...
22.
Sep.
Ecovision
Naša kompanija donirala je 22 sadnice četinara vrste Tuja, koje su zaposleni danas, u saradnji sa “Zelenilo doo” Glavnog grada, zasadili u...
01.
Jun.
Ecovision
Iskoristite neke od ovih saveta i vidimo se na stazi!  
21.
Apr.
Ecovision
Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, ove godine  smo, u okviru projekta VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI po...
21.
Apr.
Ecovision
Planeta na kojoj živimo je nevjerovatno mjesto, ali joj je potrebna naša pomoć da bi napredovala i da bismo imali zdravu okolinu za sve nas.
12.
Apr.
Ecovision
Vrijeme je da se preduzmu novi koraci u borbi za očuvanje planete, a brend adidas je jedan od pionira u toj misiji.
12.
Apr.
Ecovision
Move to Zero je putovanje na koje je brend Nike krenuo sa ciljem dostizanja nulte količine ugljenika i otpada. Kampanja je pokrenuta sa j...