Pretraži sajt
PREDSTAVLJAMO NIKE PHANTOM GT KOPAČKE
Fudbal
25.08.2020.
Fudbal

PREDSTAVLJAMO NIKE PHANTOM GT KOPAČKE

25.08.2020.

Dizajn kopačke za fudbal je jedinstven. Sve patike za sportske aktivnosti su specijalno dizajnirane da pruže dodatnu podršku stopalu, dok se kod kopačke dodatno vodi računa i o stabilnosti pri direktnom kontaktu sa loptom.

Baš zbog ovoga, naučnici iz Nike laboratorije su proveli sate i sate, testirajući različite uglove i jačine iz kojih dolazi lopta na kopačku i odbija se od nje.

Phantom GT (Generative Texture) je kopačka dizajnirana za igrače kojima je dribling „jača“ strana.

Kreatori nove Phantom GT-a (Generative Tekture) kopačke su koristili inovativne digitalne mape sa podacima koji su nastali kao rezultati dvogodišnjeg istraživanja, kako bi stvorili savršenu kopačku za dribling, napad i brze prelaze. Kopačka je kreirana kako bi se poboljšao osjećaj kod igrača u kontaktu sa loptom i na taj način oslobodile kreativne vještine svakog od njih. Tokom dvije godine istaživanja i razvoja, stotine različitih konfiguracija procijenjene su prije nego što je tim za projektovanje došao do  saznanja o optimalnim razmacima krampona, različitim visinama i uglovima teksture gornjišta. Upotrebom najnovije GT tehnologije gornjište se konstruisano tako da dolazi do prelivanja tekstila direktno u Nike Flyknit gornju stranu (za razliku od učvršćivanja teksture, kako je išlo do sad). Unutrašnji dio koji obavija stopalo zadržava mekan, fleksibilan, vrhunski osjećaj bez rizika od cijepanja ili odvajanja gornjišta.

Samopouzdanje fudbalera na terenu je od suštinskog značaja za proces dizajniranja. Fudbaleri vjeruju da će im njihove kopačke pružiti sigurnost i stabilnost na terenu i samim tim imaju više samopouzdanja u svoju igru. Zbog toga je za izradu Phantom GT kopačke primijenjena egzaktna nauka. Pored inovativnog gornjišta, upotreba novog Nike Hiperquick sistema fiksira stopalo, tako što je dio oko pete malo čvršći, dok prednji dio kopačke pomaže stopalu da napravi agilne i brze okrete.

Nove Nike Phantom GT kopačke potraži u Sport Vision prodavnici u Delta City-ju ili poruči online na našem sajtu.

Slični članci

28.
Feb.
Fudbal
Nike Phantom modele kopački i patika za fudbal možete pronaći u našim prodavnicama ili naručiti online.
15.
Oct.
Fudbal
Nova fudbalska sezona donosi novitete iz Nike fudbal laboratorije – prije svega, novi dizajn, nove boje i veću preciznost na terenu.