Pretraži sajt
PHANTOM SERIJA DONOSI PRECIZNOST NA TERENU
Fudbal
15.10.2019.
Fudbal

PHANTOM SERIJA DONOSI PRECIZNOST NA TERENU

15.10.2019.

Nova fudbalska sezona donosi novitete iz Nike fudbal laboratorije – prije svega, novi dizajn, nove boje i veću preciznost na terenu.

Oživite sezonu svježim bojama kada se vratite na teren. Za brze igrače, Mercurial se javlja u jarko plavoj boji, dok Phantom blista na terenu u legendarnoj Volt boji. Postavlja se samo jedno pitanje: Koji ćete izabrati?  Brzina ili preciznost?

Krećući se precizno u najopasnijim mestima na terenu, fantomski igrači su uvijek u toku. Kako se bližila nova sezona, sada je vrijeme da se istaknete i pokažete šta imate. Vrijeme je da sve oči budu okrenute ka tebi. Vreme je za Volta boju i PHANTOM Venom.

FANTOMSKA SERIJA NIKE KOPAČKI ZA PRECIZNOST

U neponovljivoj Volt boji, ove kopačke su izrađene sa prozračnim Flyknit gornjim dijelom sa mikroteksturnim detaljima na nožnom zglobu. Odlikuju ih lagano vezanje Flywire kablova za fiksiranje stopala, kao i fleksibilni Hiper Reactive uložak, za višestruko usmjerenje na čvrstim tipovima terena. Sa bočnim sječivima, za snažniji udarac, ove kopačke u završnom sloju imaju obsidijanske elemente, uključujući podebljani Swoosh logo na bočnim zidovima, koji daju poseban sjaj i premium izgled.

Nove modele iz Nike Phantom kolekcije potraži u odabranim Sport Vision radnjama ili u online shopu.

Slični članci

28.
Jun.
Fudbal
Dio Nike fudbal kolekcije za žene potražite  u Sport Vision radnjama širom Crne Gore ili online.