Pretraži sajt
NIKE RUN UTILITY – DA NIŠTA NE ZAUSTAVI TVOJU TRKU
Trčanje
05.12.2018.
Trčanje

NIKE RUN UTILITY – DA NIŠTA NE ZAUSTAVI TVOJU TRKU

05.12.2018.

Temperature u padu, oblaci, kiša i vjetar otežavaju pronalazak motivacije za odlazak na trčanje. Ukoliko ipak uspiješ da se motivišeš i natjeraš se da trčiš, uprkos vremenskim prilikama, bićeš ispunjen obnovljenom pozitivnom energijom, unaprijeđenom formom i snažnijim imunološkim sistemom.

Ono što je najvažnije je da đon patika u kojima trčiš ne klizi prilikom trčanja na vlažnim stazama, nerijetko prekrivenim opalim lišćem – i da na taj način pomaže u spriječavanju povreda.

Nova Nike Running kolekcija uliva povjerenje svim trkačima koji žele da trče po lošim, zimskim uslovima uz udobnost, zaštitu i stil koji vole. 

NIKE RUNNING KOLEKCIJA ZA MUŠKARCE

NIKE RUNNING KOLEKCIJA ZA ŽENE

Bilo da treniraš za (polu)maraton ili planiraš kratki jutarnji džoging, trkač može da izabere model koji najviše odgovara njegovom tipu trčanja.

Sa tehnologijom Shield, Nike je kreirao patike za trčanje koje ispunjavaju i najstrože trkačke zahtijeve:

  • vodootporno gornjište,
  • reflektivni elementi u noćnim uslovima i
  • đon koji omogućava adekvatno prianjanje, čak i na vlažne površine.

Jedna od glavnih povratnih informacija, kad je u pitanju zimsko trčanje je ta da se mokre pertle teško vežu, naročito preko rukavica. Tim dizajnera je uzeo to u razmatranje i napravio sistem za pertlanje sa žabicama, koji na završetku ima kuku koja se kači za pertle – tako da one ne smetaju tokom trčanja. Ovakav sistem pertlanja omogućava trkačima brzo i lako podešavanje jačine stezanja - čak i u rukavicama i bez obzira na vremenske prilike.

Reflektivnost na rupicama za pertle i Swoosh logotipu, povećavaju vidljivost u mraku. Reflektujući  LED elementi osvjetljavaju korak unaprijed, tako da bez problema možeš trčati čak i na neosvjetljenim stazama.

Sve patike iz Nike Run Utility kolekcije za trkače imaju spoljašni đon dizajniran koji odgovara zimskim uslovima. Guma na spoljašnjem đonu Nike Shield patika za trčanje je formulisana za optimalno prianjanje na vlažnim površinama, dok šara na omogućava intenzivniji kontakt površine gume sa podlogom, što rezultira poboljšanom stabilnošću tokom trčanja na vlažnim površinama. Ta komponenta je bolja od lepljive gume i pruža vrhunsko prianjanje.

TRČANJE BEZ PREPREKA

Postavlja se pitanje - kako zapravo pronaći motivaciju za trčanje tokom jeseni? Na šta treba da paziš kada trčiš po hladnom i kišovitom vremenu? Koji je najbolji način održavanja forme i na šta treba da obratiš pažnju prilikom izbora jesenje obuće i odjeće za trčanje?

Testirajući nove Nike Air Zoom Pegasus 35 Shield patike za trčanje Rudi Trobija, član pariškog NRC trkačkog kluba je izjavio: „ Kada trčite po kiši, jasno ćete čuti njen udar u zemlju i imate osjećaj da letite kroz vazduh“, dok je utisak  sportistkinje Soni Tarner sljedeći: „Trčanje me čini jakom – kao sila koja se ne može izračunati!“

I ne zaboravi: ljetni rezultati se stvaraju zimi  – neka ništa ne zaustavi tvoju trku.

Nove modele iz NIKE RUN UTILITY PACK kolekcije potraži u odabranim Sport Vision prodavnicama ili online.

Slični članci

18.
Jun.
Trčanje
Novi Nike Air Zoom Pegasus 35 model potraži u odabranim Sport Vision radnjama u Podgorici i Baru.