DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?
Trčanje
25.02.2019.

NOVA MIZUNO GENERACIJA – INSPIRISANA RAZLIČITIM KARAKTERISTIKAMA TRKAČA

Prepoznatljivi znak japanskog giganta i ove godine je sportska  funkcionalnost. Naime, Mizuno omogćava svim različitim tipovima i karakteristikama takmičara i rekreativca tehnički najbolje izvedene prizvode. Na ovaj način, svaki trkač može pronaći model krojen baš za njegove afinitete i potrebe.

Osnovni zadatak Mizuno stručnjaka bio je izraditi visoko kvalitetan proizvod, koji omogućava, kako vrhunskom - tako i rekreativnom trkaču, nesmetano kretanje do granice njegovih mogućnosti, istovremeno smanjujući mogućnost povreda.

Glavne karakteristike po kojima razlikujemo trkače su: tjelesna težina, oblik stopala, način na koji hodaju i trče, intenzitet i učestalost treninga, odnosno takmičenja. Sve ovo je Mizuno uzeo u obzir prilikom razvoja tzv. Mizuno Mapping Sistema, sa pet ključnih elemenata: ublažavanje i amortizacija kontakta sa podlogom, stabilnost, kontrola pokreta, lakoća i takmičenje.

MIZUNO WAVE TEHNOLOGIJA

Mizuno WAVE jedinstvena inovacija objedinjuje dva potrebna elementa kako bi dobili odlične patike za trčanje  – udobnost i stabilnost. Naime, prilikom trčanja, po cijelom tijelu dolazi do pojave prekomjernih sila i napetosti i zato je za minimalni rizik od povreda potrebno obezbijediti pravu kombinaciju udobnosti i stabilnosti. Wave ploča omogućava odlično ublažavanje udaraca, pravilnim raspoređivanjem udarne sile na veću površinu. Stabilnost Wave tehnologije se postiže u spoljašnjim (bočnim) i unutrašnjim (medijalnim) površinama patike, koja je dizajnirana tako da stabilizuje stopalo.

Novu MIZUNO WAVE kolekciju patika za trčanje potraži u Sport Vision radnjama i online shopu.

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Jun.
2018.
Trčanje
Adidas Running lansirao je novu liniju patika SOLARBOOST, inspirisanu NASA inženjeringom i dizajniranom u skladu sa najnovijim tehnologijama.
18.
Jun.
2018.
Trčanje
Novi Nike Air Zoom Pegasus 35 model potraži u odabranim Sport Vision radnjama u Podgorici i Baru.