Pretraži sajt
ADIDAS RUN 70S: DIZAJN INSPIRISAN TRČANJEM, ZA SVE PRILIKE
Trčanje
26.06.2019.
Trčanje

ADIDAS RUN 70S: DIZAJN INSPIRISAN TRČANJEM, ZA SVE PRILIKE

26.06.2019.

Foto: Sport Vision Crna Gora

Patike inspirisane trčanjem, koje, već godinama, uspješno kombinuju suštinu sporta i stila, Adidas Run 70s su najbolji izraz funkcionalnosti savremenog doba, koje propisuje aktivan način života. Adidas je, dizajnirajući ovaj model, najviše vodio računa o fleksibilnosti. To je očigledno već nakon nekoliko dana nošenja. U pitanju su patike sa kojima možete ići do teretane, završavati razne obaveze i poslove, ili jednostavno provesti opušteni dan sa prijateljima u prirodi ili gradu. Možete ih kombinovati uz farmerice, ljetnji šorc, helanke, trenerku, ali i sportske haljine. Kombinacija ima zaista mnogo, a jedina granica je samo vaša mašta.

Foto: Sport Vision Crna Gora

Niski, propusni profil patika otkriva atraktivnu siluetu, donoseći sportsku privlačnost, koja se odlično uklapa i u urbani izgled. Gornji dio sa prošivenim tekstilom djeluje uglađeno, čisto i minimalistički, koja je rezultat posebnog procesa završne obrade. Zahvaljujući prozračnom gornjištu i specijalnom OrthoLite ulošku, osjećaj laganosti i superiorne udobnosti plijeni, čak i prilikom dugog nošenja tokom ljetnjih mjeseci. Bez obzira na tip i anatomske karakteristike stopala, već nakon nekoliko koraka ćete u potpunosti zaboraviti da ih nosite. Na to će vas tek podsjetiti neki radoznali pogled posmatrača, koji ćete sigurno uhvatiti u prolazu.

Foto: Sport Vision Crna Gora

Komfor, performanse i stil su ono što u tri riječi zaokružuje Adidas Run 70s patike. Dizajn inspirisan trčanjem doprinosi minimalističkom i atraktivnom izgledu, čineći ih istovremeno jednim od najfleksibilnijih adidas patika ikada. Istovremeno i sportske i kežual, uz cijene koje neće opteretiti vaš budžet, ovo su patike koje zaista opravdavaju investiciju.

Veliki izbor dostupnih boja će vam pomoći pri personalizaciji i uklapanju u vaš specifični stil. Iako niste ljubitelj Adidasa, ne može se ne prinznati da ovaj model na estetski privlačan način ispunjava mnoge od (sve većih) zahtjeva savremenog doba.

Najveći izbor Adidas Run 70s patike možete pronaći u Sport Vision radnjama širom Crne Gore i u online shopu.

Foto: Sport Vision Crna Gora

U galeriji potražite inspiraciju i predloge kombinacija za vrele, ljetnje dane.

Slični članci

21.
Mar.
Trčanje
adidas ponosno predstavlja nove UltraBOOST modele za sve kojima je trčanje u krvi.
11.
Jun.
Trčanje
Adidas Running lansirao je novu liniju patika SOLARBOOST, inspirisan NASA inženjeringom i dizajniran u skladu sa najnovijim tehnologijama.