Pretraži sajt
NOVA BOOST INOVACIJA ZA URBANE TRKAČE – ADIDAS PULSEBOOST HD
Trčanje
16.07.2019.
Trčanje

NOVA BOOST INOVACIJA ZA URBANE TRKAČE – ADIDAS PULSEBOOST HD

16.07.2019.

Adidas sa ponosom predstavlja Boost HD – novu inovaciju iz adidas Running kuhinje. Novi model za urbane trkače karakteriše veća stabilnost na svim podglogma, uz isti, prepoznatljivi povrat energije i komfor. Adidas je na stvaranju Pulseboost HD modela sarađivao sa trkačima iz Nju Jorka, Pariza i Berlina, kako bi odgovorio na sve izazove savremenih urbanih trkača.

Sa nižim profilom, Pulseboost HD patike za trčanje su spremne za neočekivane situacije. Iznenadno zaustavljanje, zaokret ili brza promjena pravca u gradskim gužvama ne predstavlja nikakav problem za potpuno novi paket performansi, koji novi model donosi.

Adidas Pulseboost HD patike su kombinacija Boost HD tehnologije, koja donosi više stabilnosti, dok je Continental™ Adaptive Traxion gumeno gazišta, razvijeno uz pomoć vještačke intelgencije, zaduženo za maksimalno prijanjanje za podlogu. Na taj način, trkači mogu brzo da promijeni pravac, bez obzira na podlogu i uslove. Adapt Knit je novo fleksibilno gornjište koje se proteže tačno tamo gdje je potrebno.

Štefan Šnajder iz adidas Running tima je izjavio:

„Trčanje u gradu je drugačije nego trčanje bilo gdje drugo. Saobraćaj, svjetla i gužva čine jedinstveno iskustvo – veliki izazov koji dolazi sa velikom nagradom.  Željeli smo da stvorimo nešto što je kreirano uz pomoć urbanih trkača, od njihove energije i njihove inspiracije. 

Da bismo kreirali Pulseboost HD patike, razložili smo elemente trčanja po gradu, odnosno položaj samog stopala. Tako je, na primjer, zapaženo da se trkači više oslanjaju na prednji nego na središnji dio stopala. Nakon toga, koristili smo vještačku inteligenciju i informacije od ključnih urbanih trkača, kako bi kreirali patike za trčanje, koja nisu adidasov, već proizvod urbane kulture.“

Kako bi u odali priznanje saradnji sa urbanim trkačima, na samim patikama se nalaze GPS koordinate za Nju Jork, Pariz i Berlin, odakle dolaze trčkači, koji su pomogli u razvijanju Pulseboost HD modela.

Provjerite zašto je adidas Pulseboost HD novi izraz za najbolje i  potražite modele u Sport Vision radnjama i online shopu.

 

Slični članci

21.
Mar.
Trčanje
adidas ponosno predstavlja nove UltraBOOST modele za sve kojima je trčanje u krvi.
25.
Jun.
Trčanje
Adidas Running lansirao je novu liniju patika SOLARBOOST, inspirisanu NASA inženjeringom i dizajniranom u skladu sa najnovijim tehnologijama.
11.
Jun.
Trčanje
Adidas Running lansirao je novu liniju patika SOLARBOOST, inspirisan NASA inženjeringom i dizajniran u skladu sa najnovijim tehnologijama.