Pretraži sajt
DA LI MOŽE BRŽE? – PROVJERI UZ NOVU NIKE ZOOM INOVACIJU
Trčanje
09.08.2019.
Trčanje

DA LI MOŽE BRŽE? – PROVJERI UZ NOVU NIKE ZOOM INOVACIJU

09.08.2019.

Brzina je stavljena u fokus nove Nike Zoom serije - Fast Pack. Dizajnirane da zadovolje potrebe svakog trkača - od maratonaca svjetske klase, do onih koji trče rekreativno.

Zahvaljujući tehnologiji Nike Zoom Air u punoj dužini đona, obloženoj Cushlon pjenom u središnjem dijelu i ultra-osjetljivoj Nike Zoom pjeni u podnožju, svaka patika iz Nike  Zoom porodice pruža posebno iskustvo svakom trkaču.

Fast Pack  kolekcija sa inovativnim nijansama neon zelene boje –predstavlja boju najviše vidljivu  ljudskom oku. Specijalno za Nike, kreirana je posebna neon nijansa, koja je nazvana Nike Phantom Glow, jer njena spoljašnost stvara energičan sjaj, osigurava da svaka nijansa bude primjećena na stazi.

Najpopularnija Nike patika za trčanje se vraća na tržište sa značajnim inovacijama.  Dodatni otvori na mrežnoj konstrukciji gornjišta, poboljšavaju prozračnost visokotemperaturnih dijelova stopala. Ojačan Flywire sistem u središnjem dijelu, pruža sigurnost prilikom povećanja brzine, dok tanji jezik I omotač oko pete obezbjeđuju veću udobnost.

Nove modele patika za trčanje Nike Air Zoom Pegasus 36, testirale su sestre testirale su sestre Tiruneš, Genzebe i Ejegajehu, članice „najbrže trkačke porodice na svijetu“ Dibaba, u planinskom gradu Etiopiji, na nadmorskoj visini od 3000m.  Čak tri od sedam sestara vlasnice su višestrukih medalja  sa Olimpijskih igara, svjetskih prvenstava i nosioci su nekoliko svjetskih rekorda. Dominacija porodice Dibaba u svjetskoj atletici je fascinantna i istorijska, a patike iz najnovije Fast Pack kolekcije su njihov izbor na stazi.

Nove Nike Zoom Air Pegasus 36 modele potraži u Sport Vision radnjama ili u online shopu.

Slični članci

18.
Jun.
Trčanje
Novi Nike Air Zoom Pegasus 35 model potraži u odabranim Sport Vision radnjama u Podgorici i Baru.