Pretraži sajt
NIKE SHIELD: Za trčanje po kišovitom, hladnom i zimskom vremenu
Trčanje
18.12.2019.
Trčanje

NIKE SHIELD: Za trčanje po kišovitom, hladnom i zimskom vremenu

18.12.2019.

Prelazak iz jedne u drugu sezonu, odnosno iz jednog u drugo godišnje doba, najviše osjete sportisti, a prije svega trkači. Dani su kraći, noći duže i hladne i sve je manje sunca, što definitivno ne ide u prilog trkačima. U takvom, izazovima ispunjenom okruženju, brendovi pronalaze različite načine da pokrenu trkače i pruže im više elana za trčanje tokom hladnih dana. Jedan od tih „pokretača“ je i nova Shield kolekcija brenda Nike.

Nike Air Zoom Pegasus 36 Shield –  vodonepropusna trkačka ikona

Ukoliko se ove zime odlučite za Nike Air Zoom Pegasus 36 Shield patike za trčanje, budite uvjereni da ćete osvojiti sve zimske rute. Još jedan model iz Shield kolekcije izrađen od materijala koji odbija vodu na savršeni način kombinuje „lepljivi“ đon, koji omogućava odličnu trakciju na svim vlažnim terenima i mrežasto gornjište, zahvaljujući kojem će vaša stopala ostati suva sve vrijeme. Dodajte tome reflektujuće detalje i znaćete zašto je ovo jedna od najbezbjednijih patika za trčanje tokom kišovitih ili ledenih dana.

Nova Nike Shield kolekcija patika za trčanje odvratiće vašu pažnju s lošeg vremena i omogućiti vam da se fokusirate na ono što je mnogo bitnije – zadovoljstvo tokom trčanja. Možete je pronaći u Sport Vison radnjama ili online, zajedno sa ostalom Nike opremom za trčanje.

Sport Vision tim

Slični članci

18.
Jun.
Trčanje
Novi Nike Air Zoom Pegasus 35 model potraži u odabranim Sport Vision radnjama u Podgorici i Baru.