DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine isporuka je besplatna.

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?
Trening
27.06.2018.

#IWILL: stigla nova kolekcija UNDER ARMOURA za trening

Najnoviji modeli obuće i odjeće za trening prestižnog sportskog brenda  – Under Armour i ove sezone su dostupni u Sport Vision radnjama.

Najinovativnija tehnologija koja je korištena u izradi Under Armour kolekcije ne prestaje da oduševljava ljubitelje sportskih aktivnosti širom svijeta.

Kako svijest o zdravom životu i treningu nikad nije bila izraženija, potreba za vrhunskom odjećom i obućom, koja će moći da isprati tempo svake vrste aktivnosti postala je još veća. Zbog toga se Under Armour fokusirao na kreiranje opreme koja je izrađena od najkvalitetnijih materijala, a čiji moderan dizajn je u skladu sa najvećim standardima funkcionalnosti.

Kroz svoju misiju i promovisanje zdravog života Under Armour je uspio da probudi želju za treningom kod miliona ljudi širom svijeta, a sportistima da omogući postizanje najboljih reziltata.

Under Armour kolekcija, dostupna u Sport Vision radnjama širom Crne Gore, probudiće i u tebi želju za ostvarivanjem većih ciljeva i osnažiće tvoje samopouzdanje tokom svakog treninga.

Mušku i žensku kolekciju Under Armour obuće i odjeće za trening pogledaj u najbližoj Sport Vision radnji ili u online shopu.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Jul.
2018.
Novosti
Najnoviji modeli obuće i odjeće za trening najprestižnijeg sportskog brenda – Under Armour i ove sezone su dostupni u Sport Vision radnjama.
21.
Apr.
2018.
Trening
Under Armour predstavlja novu kolekciju odjeće i obuće za trening dostupnu na tržištu Crne Gore
06.
Nov.
2017.
Trčanje
Specijalno dizajnirane Bandit 3 muške i ženske modele možete pronaći u Sport Vision multibrand radnjama.