Pretraži sajt
NOVA DIMENZIJA TRENINGA UZ UNDER ARMOUR KOLEKCIJU
Trening
21.04.2018.
Trening

NOVA DIMENZIJA TRENINGA UZ UNDER ARMOUR KOLEKCIJU

21.04.2018.

Jedan od najpopularnijih sportskih brendova u svijetu – Under Armour – predstavlja novu kolekciju odjeće i obuće za trening dostupnu na tržištu Crne Gore samo u Sport Vision prodavnicama.

Nova kolekcija za trening kreirana je sa poboljšanim materijalima i tehnologijama koje obezbjeđuju savršenu udobnost prilikom treninga. ThreadBorne tehnologija korištena prilikom izrade Under Armour kolekcije za trening pruža izdržljivost, snagu ali i slobodu pokreta. Prvoklasni kvalitet Under Armour obuće i odjeće savršeno prati pokrete bez obzira na vrstu fizičke aktivnosti ili treninga, a autentičan dizajn i tehnologija koja je vrhunskim sportistima omogućila postizanje najboljih rezultata, pomjeriće i granice tvojih mogućnosti.

Ono što izdvaja Under Armour kolekciju jesu savršen spoj mekoće, udobnosti i tehnologije koja omogućava brzo sušenje.  

Under Armour kolekciju za trening testirali su promoteri Under Armour brenda na teritoriji Bosne i Hercegovine, fitnes instruktori iz Sarajeva – Lejla i Tarik Šečić, kao i fitnes intruktorka iz Banja Luke – Maja Regodić. Oni su takođe potvrdili kvalitet unaprijeđene tehnologije i komfora koji Under Armour odjeća i obuća za trening obezbjeđuje bez obzira na vrstu aktivnosti kojom se bave. Njihova preporuka je da ovu sezonu započneš u novoj Under Armour kolekciji koja će te podstaknuti da svakodnevno pomijeraš granice i postižeš još bolje rezultate.

Under Armour muška i ženska kolekcija obuće i odjeća za trening dostupana je u Sport Vision multibrand radnjama ili u online shopu.

Slični članci

27.
Jun.
Trening
Najnoviji modeli obuće i odjeće za trening prestižnog sportskog brenda  – Under Armour i ove sezone su dostupni u Sport Vision radnjama.