Pretraži sajt
#WE LIVE TO DISCOVER: OTKRIVAMO VAM NOVU HIKING KOLEKCIJU BRENDA JACK WOLFSKIN
Outdoor
31.10.2023.
Outdoor

#WE LIVE TO DISCOVER: OTKRIVAMO VAM NOVU HIKING KOLEKCIJU BRENDA JACK WOLFSKIN

31.10.2023.

Svaka hajking avantura je put u nepoznato – nepredvidiva, izazovna i prije svega zabavna aktivnost koja istinske zaljubljenike u prirodu i sport inspiriše da pomijeraju granice i testiraju svoju izdržljivost. Upravo zbog toga, poznati njemački outdoor brend već više od četiri decenije pomaže avanturistima širom svijeta u njihovim naporima da se povežu sa prirodom.


Kao i svake, i ove sezone Jack Wolfskin nam donosi novu kolekciju sportskih modela specijalno dizajniranih za hiking. Modeli su dostupni u Sport Vision prodavnicama, kao i online, a prije nego što krenete u njihovo istraživanje, otkrivamo vam sve benefite najnovije kolekcije.

Iza slogana We live to discover stoje decenije truda i posvećenosti. Inovativnost i težnja ka novim tehnologijama postavljaju ovaj brend u sam vrh proizvođača outdoor opreme. Minimalistički dizajn i visoka funkcionalnost su nešto po čemu je Jack Wolfskin poznat među outdoor avanturistima i ljubiteljima sportskog stila. Tako je i ovog puta. Zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama materijala, modeli iz nove kolekcije pružaju optimalnu zaštitu od svih vremenskih uslova tako što sprječavaju prodor hladnoće, odbijaju vodu i dozvoljavaju koži da diše. Kiša, snijeg, vjetar ili blatnjavi tereni – ne postoje izazovi koje ne možete da savladate na svom putu do cilja. Ako ste od onih avanturista koji su uvek u pokretu i vole da istražuju nepoznate predjele, vjerujemo da ćete u Jack Wolfskin outdoor kolekciji pronaći najbolju podršku.

Slojevito oblačenje je nešto što uvijek morate imati u vidu kada se odvažite u pohod na neistraženu planinsku stazu ili višečasovnu šetnju obližnjom šumom. Zato uvijek birajte lagane i visoko funkcionalne slojeve koji regulišu optimalnu tjelesnu temperaturu i znojenje. Kao jedan od univerzalnih i nezaobilaznih odijevnih komada u svakom garderoberu izdvajamo Jack Wolfskin 3u1 jaknu koja se može nositi na više načina, u zavisnosti od vremenskih prilika. Unutrašnjost jakne je obložena mekim flisiranim materijalom, dok je spoljašnjost otporna na vodu i vjetar zahvaljujući TEXAPORE CORE tehnologiji. Ovakav model jakne se najbolje kombinuje sa pantalonama koje su specijalno dizajnirane za kretanje u prirodi. Ovog puta, akcenat je na pantalonama od TEXASHIELD PRO SOFTSHELL OXFORD tkanine koja je otporna na vremenske uslove, a opet dovoljno lagana i prozračna, ne ograničava kretanje, već se lako prilagođava svakom pokretu.

Ako želite da budete spremni na sve vremenske uslove, ne zaboravite da u svoj ranac spakujete i jedan flisirani komad odjeće, kao što je duks koji će zadržati optimalnu tjelesnu temperaturu, ali i kapu koja će vam pružiti dodatnu zaštitu od hladnoće.


Kada se upustite u novu outdoor avanturu, budite spremni da istražujete. Otvorite se za nove izazove, proširite svoje vidike i udahnite prirodu punim plućima. Jer, stvoreni ste za kretanje! Nova Jack Wolfskin kolekcija će vas podržati u tome.


Sport Vision tim

Slični članci

28.
Nov.
Outdoor
Priroda pokreće, inspiriše, čini da se osjećate bolje – pa, zašto onda ne biste zgrabili svoj ranac i krenuli u još jednu outdoor ...
11.
Oct.
Outdoor
U ovom vodiču za izbor odgovarajuće obuće za outdoor sportove uporedno vam predstavljamo prednosti dvije vrste obuće za takve prilike.
24.
Jul.
Outdoor
Kada se jednom odlučite za kampovanje, pred vama se otvara čitav jedan novi svijet. Za sve one koji vole udobnost hotelskog smeštaja, ovo će biti neve...