Pretraži sajt
SPREMNI ZA HIKING UZ COLUMBIA FACET 75 ALPHA CIPELE
Outdoor
28.11.2023.
Outdoor

SPREMNI ZA HIKING UZ COLUMBIA FACET 75 ALPHA CIPELE

28.11.2023.

Priroda pokreće, inspiriše, čini da se osjećate bolje – pa, zašto onda ne biste zgrabili svoj ranac i krenuli u još jednu outdoor avanturu? Priznaćete da je jesen idealno godišnje doba za istraživanje i osvajanje novih staza. Ali, te staze često znaju da nas iznenade, naročito kada su vremenski uslovi promjenljivi. Kiša, blato, snijeg, kameniti, strmi i klizavi tereni – ukoliko ste se u svom outdoor iskustvu bar jednom sreli sa ovakvim izazovima, znate o čemu govorimo. Zato je izbor obuće jedan od ključnih faktora kada odlučite da se upustite u novu avanturu. Iz brenda Columbia stiže nam FACET 75 ALPHA – model koji je dizajniran za sve vremenske prilike i sve uslove na stazi. Moderne, vodootporne cipele za hajking inspirisane izgledom patika za trejl pružaju stabilnost, izdržljivost i izuzetnu zaštitu kada se nađete u prirodi. Za strastvene ljubitelje outdoor avantura ovo znači da mogu da se prepuste istraživanju nepoznatih predJela, koračajući sigurnim koracima.

Ako ste pobornik laganih aktivnosti poput hajkinga (hiking) ili trekinga (trekking), onda su inovativne FACET 75 ALPHA za planinarenje model koji morate da imate u svojoj kolekciji. Dizajnirane za suve i vlažne uslove na stazi, ove lagane outdoor cipele osiguraće vam stabilnost i udobnost pri svakom koraku. Napravljene su od izdržljivog i vodonepropusnog OutDry™ materijala koji je istovremeno prozračan, zahvaljujući djelovima od bešavne mrežaste tkanine. Srednji đon je ispunjen Techlite+™ PLUSH pjenom koja će višečasovno kretanje planinskim stazama učiniti prijatnijim. Ukoliko ste iskusni planinar, znate da je sigurnost jedna od najvažnijih stavki, naročito kada je teren pod vašim stopalima kamenit i neravan. Zbog toga obuća koju nosite treba da bude pouzdana i stabilna. Ove poluduboke cipele imaju Adapt Trax™ đon sa strateški raspoređenim djelovima koji sprečavaju klizanje i omogućavaju optimalno prianjanje na podlogu u svim vremenskim uslovima, a naročito na mokrim i klizavim terenima. Još jedna od prednosti ovog modela je i NAVIC FIT™ sistem – inovativan način pertlanja koji obuhvata navikularnu kost stopala, kako bi osigurao da peta sve vrijeme ostane fiksirana. FACET 75 ALPHA dostupne su u više različitih boja, u veličinama za muškarce, pa vrlo lako možete izabrati odgovarajući par i uklopiti ga u svoje autfite. 

Kako fokus brenda nije samo na obući, već i na odjeći i opremi za aktivnosti na otvorenom, u novoj kolekciji ćete pronaći i outdoor jakne, pantalone za skijanje i planinarenje, prsluke, meke i tople dukseve od flisa, aktivni veš koji je neizostavan saputnik svakog avanturiste, zaštitne rukavice, pletene kape modernih krojeva, kao i cipele za sve uslove. Upotpunite svoj boravak u prirodi nekim od ovih modela i budite sigurni da ćete uvijek imati adekvatnu podršku. 

Bilo da ste ljubitelj najpopularnijih jesenjih aktivnosti, poput planinarenja i trejl trčanja, ili sa nestrpljenjem iščekujete snijeg kako biste izašli na ski stazu, nova kolekcija brenda Columbia je tu da vam pruži podršku koja vam je potrebna. Tehnologije i materijali koji idu u korak sa vodećim outdoor trendovima pomoći će vam da više vremena ostanete aktivni u prirodi. 

 

Sport Vision tim

Slični članci

31.
Oct.
Outdoor
Svaka hajking avantura je put u nepoznato – nepredvidiva, izazovna i prije svega zabavna aktivnost koja istinske zaljubljenike u prirodu i sport inspir...
11.
Oct.
Outdoor
U ovom vodiču za izbor odgovarajuće obuće za outdoor sportove uporedno vam predstavljamo prednosti dvije vrste obuće za takve prilike.
24.
Jul.
Outdoor
Kada se jednom odlučite za kampovanje, pred vama se otvara čitav jedan novi svijet. Za sve one koji vole udobnost hotelskog smeštaja, ovo će biti neve...