Pretraži sajt
OSJETI BOOST  UZ NOVI ADIDAS ULTRABOOST 19
Trčanje
06.08.2019.
Trčanje

OSJETI BOOST UZ NOVI ADIDAS ULTRABOOST 19

06.08.2019.

Ove sezone, adidas je sa ponosom predstavio nove palete boja za Ultraboost 19, pozivajući potrošače  širom svijeta da „osjete Boost” i ponovo se zaljube u osjećaj koji samo ova tehnologija pruža trkačima. Posljednje izdanje, Ultraboost 19 nudi sve prednosti ovog revolucionarnog modela inspirisanog i redizajniranog za novu eru trčanja i fitnesa.

Kao sjajna trkačka tehnologija središnjeg dijela đona, Boost svakim korakom i u svim uslovima pruža udobnost i povrat energije. Kod najnovijeg modela dodali smo 20 odsto više Boost-a u gornjem dijelu konstrukcije i Torsion dizajn, čime smo trkačima pružili još bolji osjećaj tokom trčanja”, rekao je Sem Hendi, iz adidas Running segmenta.

adidas je udružio tim dizajnera sa trkačima širom svijeta, kako bi zajedničkim snagama pojednostavili originalni Ultraboost model, svodeći 17 postojećih komponenti na četiri ključne:     

  • Optimizovani središnji dio đona sa 20 posto više Boost-a, radi pružanja dodatne energije pri svakom koraku;
  • Nova Torsion Spring tehnologija, koja gotovo bez napora trkače „gura naprijed”, pružajući im veći povrat energije;
  • 3D Heel Frame stopalu pruža čvrsto ležište, uz ojačanu podršku i stabilnost radi veće sigurnosti tokom trčanja;
  • Inovativno Primeknit 360 gornjište patike, koje savršeno prianja stopalu, pružajući mu dodatnu podršku i udobnost.

Od lansiranja 2013. godine, Boost postavlja standarde za komfor i dizajn, omogućavajući sportistima iz različitih kategorija uključujući trčanje, košarku, tenis, golf, skejtbording i bejzbol vrhunske rezultate.

adidas Ultraboost 19 modeli dostupni su u Sport Vision radnjama i online shopu.

Slični članci

16.
Jul.
Trčanje
Provjerite zašto je adidas Pulseboost HD novi izraz za najbolje i  potražite modele u Sport Vision radnjama i online shopu.
21.
Mar.
Trčanje
adidas ponosno predstavlja nove UltraBOOST modele za sve kojima je trčanje u krvi.
25.
Jun.
Trčanje
Adidas Running lansirao je novu liniju patika SOLARBOOST, inspirisanu NASA inženjeringom i dizajniranom u skladu sa najnovijim tehnologijama.
11.
Jun.
Trčanje
Adidas Running lansirao je novu liniju patika SOLARBOOST, inspirisan NASA inženjeringom i dizajniran u skladu sa najnovijim tehnologijama.