Pretraži sajt
PREDSTAVLJAMO: Nike proljećne novitete za odrasle i djecu
Trendovi
30.03.2021.
Trendovi

PREDSTAVLJAMO: Nike proljećne novitete za odrasle i djecu

30.03.2021.

Toplo vrijeme nas je sve izmamilo napolje, a neke od nas je i podstaklo da počnemo razmišljati o tome kako početi sa treningom.  

U skladu sa tim, nameće se i potreba za novim patikama i udobnom odjećom koja će ispratiti fizičke aktivnosti odraslih, ali i zadovoljiti potrebe cjelodnevne aktivnosti naših najmlađih. Kao jedan od nepogriješivih izbora je brend Nike, koji decenijama svojom ponudom nije iznevjerio povjerenje svojih obožavalaca.

Kako bismo olakšali izbor prilikom odabira, predstavljamo vam nekoliko naših favorita iz nove Nike kolekcije za djecu i odrasle.

 

SAMO ZA DAME - ISTAKNITE SE U NIKE OPREMI ZA TRENING

Za sve ljubiteljke vježbanja i rekreacije, iz ponude izdvajamo Nike helanke čiji kroj nam se posebno dopao zbog dubokog struka i materijala obogaćenog Dri-Fit tehnologijom koji savršeno prianja uz tijelo – a o udobnosti je suvišno govoriti.

Uz njih, iskombinovali smo Nike CLRBK duksericu za trening, koja nas je ostavila bez daha – a složićete se da je odličan komad i za lifestyle kombinacije?

Pored kvalitetne i udobne odjeće za trening, važno je odabrati iste takve patike, a našu izdvojenu kombinaciju upotpunjemo Nike AIR MAX BELLA  patikama za trening koje se apsolutno uklapaju u kriterijume i ljubiteljki vježbanja.

ZA MOMKE KOJU DOMINIRAJU – NOVA NIKE KOLEKCIJA JE TU

Ne postavljaš granice u kombinaciji stilova, printeva i krojeva? Hejtuješ uštogljenost i šablone? Dobrodošao u klub cool momaka koji biraju Nike komade!

Iz nove Nike kolekcije za muškarce, izdvojili smo Nike Sportswear Club Fleece duksericu koju posebno favorizuje mlađa populacija iz više razloga. Na prvom mjestu je udoban kroj – dovoljno širok, a ipak prati konstrukciju tijela. Odmah zatim je i moderan print, a final touch je svakako podesiva kapuljača koju momci obožavaju.

Ništa manje atraktivan, tu je i Nike donji dio trenerke u crnoj boji koji će dati „classic note“ tvom autfitu i slobodu da ga kombinuješ sa bilo kojom Nike duksericom. Na kraju, zaokružićemo priču sa Nike Wearallday patikama o čijoj udobnosti dovoljno govori i sam njihov naziv – jednostavno uživaćeš noseći ih tokom cijelog dana.

NOVA NIKE KOLEKCIJA ZA COOL DJEČAKE I DJEVOJČICE

Svaki roditelj prilikom izbora odjeće i obuće za djecu, rukovodi se primarno time da i kroj i materijali budu iz reda najkvalitetnije klase. Nova Nike kolekcija za djecu će sa sigurnošću ispuniti očekivanja. Pored toga, prosto će vas očarati i cool ispisi, kombinacije boja i mekoća materijala. Jedino pitanje je – kako odoljeti? Mališani mogu bezbrižno uživati u igri ili aktivno učestvovati u vježbanju za cijelu porodicu – a vi možete biti sigurni da im je komforno i prijatno u novim komadima iz Nike kolekcije.

Ukoliko smo uspjeli da vam zagolicamo maštu i zainteresujemo vas za Nike novitete, pozivamo vas da ih pogledate i isprobate u Sport Vision prodavnicama, uz poštovanje svih mjera ili poručite online.

Sport Vision tim

Slični članci

16.
Mar.
Trendovi
Najnovija ponuda poznatih svjetskih brendova donijela nam je trendove koji će obilježiti naredni period. Predstavljamo vam našu novu kolekciju.
11.
Feb.
Trendovi
Vrijeme je da vam predstavimo sve trendove koji će obilježiti ovogodišnju proljećnu sezonu.
07.
Dec.
Trendovi
Ako se pitate koje su jakne apsolutni trend ove jeseni i zime, naš odgovor glasi da pravila nema. Podjednako obožavamo da nosimo i kratke i duge model...