Pretraži sajt
OTKRIVAMO TRENDOVE ZA PROLJEĆE 2021.
Trendovi
11.02.2021.
Trendovi

OTKRIVAMO TRENDOVE ZA PROLJEĆE 2021.

11.02.2021.

Prethodni zimsko proljećni dani inspirisali su nas da vam nešto ranije predstavimo trendove za proljeće 2021. Poznati svjetski brendovi su, pored modela koji su always on, za proljećnu sezonu pripremili i pregršt noviteta koji se izdvajaju fenomenalnim kombinacijama boja, color-blocking detaljima i krojevima koji odgovaraju svakoj građi. U ponudi naše nove kolekcije nalaze se i odijevni komadi namijenjeni različitim sportskim disciplinama, koji će vam pružiti maksimalnu funkcionalnost, pokretljivost i udobnost kojim god sportom da se bavite.

Ovo su trendovi koji će obilježiti proljeće 2021. godine.

UPADLJIVI KOLORITI SU APSOLUTNI TREND ZA OVO PROLJEĆE

Add a pop of color savjet je koji slobodno možete da primijenite i ovog proljeća, jer su upadljivi koloriti apsolutni trend, bilo da govorimo o muškoj, ženskoj ili dječijoj obući i odjeći. Ako su vaš izbor patike, birajte monohromatske ili modele u više upečatljivih boja, jer će se definitivno izdvojiti na prvi pogled, a isti efekat možete postići i sa duksevima i donjim dijelovima, koji će na pravi način istaći kombinaciju koju ponesete.

OVOG PROLJEĆA NOSIĆE SE I KOMPLETI

Prethodna godina i boravak kod kuće „natjerali“ su nas da zavolimo komplete. Taj trend se neće promijeniti ni ovog proljeća, pa će se kompleti nositi i u kućnim, ali i u street style varijantama. Ipak nemojte misliti da se to odnosi samo na odjeću, već i na kombinaciju odijevnih komada i aksesoara. Evo nekih naših prijedloga.

COLOR-BLOCKING JE I PONOVO U TRENDU

Color-blocking trend je, onog trenutka kada je osvojio svjetsku modnu scenu, postao neizbježan u gotovo svim kolekcijama poznatih brendova. Ovog proljeća, color-blocking savršeno izgleda i na odjeći, i na patikama, i na aksesoarima. Ovo su neki od modela koji su nam privukli pažnju.

Kao što ste već navikli, iz mjeseca u mjesec obavještavaćemo vas o svim novitetima u našoj ponudi. U narednom periodu očekuje vas još pregršt sjajnih modela namijenjenih kako sportskim, tako i svakodnevnim aktivnostima, koje možete pronaći i u našim prodavnicama i online.

Budite smjeli i usudite se da sa prvim lijepim danima ponesete sve trendove koji će obilježiti sezonu pred nama. Uživajte noseći ih i iskoristite ih na pravi način – za aktivnosti napolju ili trening kod kuće.

Sport Vision tim

Slični članci

15.
Jan.
Trendovi
Ulazak u Novu godinu može biti savršeno vrijeme za postavljanje ciljeva i donošenje odluka koje će vas motivisati da unaprijedite svoje sportsk...
16.
Nov.
Trendovi
Pronacija stopala je nepravedno zapostavljena tema, kako među sportistima rekreativcima, tako i među ljudima koji se sportskim aktivnostima bave spontano i p...
10.
Oct.
Trendovi
Suočavanje sa pretjeranom željom za hranom može biti izazovno, ali uz razumijevanje faktora koji utiču na nju i primjenu odgovarajućih strategija, možete pos...
07.
Sep.
Trendovi
Ukoliko imate kvalitetan školski ranac, koristićete ga iz godine u godinu, sve dok ga ne prerastete i ustupite mlađem školarcu.
11.
Jul.
Trendovi
Izbor savršenog kupaćeg kostima može biti pravi izazov, ali uz nekoliko savjeta i smjernica, svaka dama može pronaći baš onaj model koji će ide...
05.
Jul.
Trendovi
Nova letnja kolekcija odiše životnom radošću kroz moderan dizajn i ležernost koja je uvek u trendu.
21.
Dec.
Trendovi
Zima je uveliko stigla, a snijeg i hladno vrijeme ne prestaju da nas iznenađuju.
06.
Dec.
Trendovi
Hladniji dani nam stižu. Da li ste spremili tople, zimske, jakne?
15.
Nov.
Trendovi
RE: START. RE: MOVE. RE: BORN. MONT. Otkrijte sve što treba da znate o novom brendu u našoj ponudi.
02.
Nov.
Trendovi
Idealan za prelazni period i komad koji je uvijek u trendu. Prsluk se definitivno mora naći u vašim capsule-wardrobe kombinacijama.