Pretraži sajt
PRSLUCI KOJI SU „MUST“ U NAŠIM JESENJIM KOMBINACIJAMA
Trendovi
02.11.2021.
Trendovi

PRSLUCI KOJI SU „MUST“ U NAŠIM JESENJIM KOMBINACIJAMA

02.11.2021.

Novi jesenji trendovi su već uveliko na sceni, a jedan od njih su svakako i prsluci koji već par sezona unazad suvjereno drže svoje mjesto u trendi odjevnim kombinacijama. Bilo da ih nosite u sportskim ili ležernim prilikama – prsluk je komad, koji pored toga što pruža dodatnu zaštitu od vjetra i toplotu, istovremeno upotpunjuje i daje posebnu notu vašem stilu.

To je jedan od komada koji predstavljaju „vrijednu“ investiciju i koji možete nositi čak i nekoliko sezona, jer je uvijek aktuelan – bilo da ga nosite preko dukserice, jakne, majice ili haljine – definitivno će pronaći svoje mjesto u vašem autfitu.

U nastavku, predstavljamo vam nekoliko favorita iz naše najaktuelnije ponude.

Champion Arun - muški lifestyle prsluk sa kapuljačom

U potrazi ste za prslukom koji možete nositi i tokom sportskih aktivnosti, ali i u šetnji ili opuštenom druženju sa prijateljima? Zaustavite se, jer vam predstavljamo Champion Aron muški prsluk koji će istaći vašu autentičnost i sportski duh. Ovaj komad je lagan za nošenje, a zbog svog klasičnog dizajna i lak za kombinovanje sa drugim odjevnim komadima – bilo da ga nosite preko košulje, majice ili dukserice. Vrijedno je istaći i dodatne prednosti, koje muška ekipa preferira, a to su podesiva kapuljača i otvoreni bočni džepovi.

Ovaj model je dostupan u dvije boje – crna i efektna crvena.

Champion Nia Maxi je ženski lifestyle prsluk sa kapuljačom

Ispratite streetstyle trendove u novom Champion Nia ženskom prsluku. Zbog njegovog ultra-modernog dizajna, dužeg kroja, ali i osjećaja topline koji pruža – ovaj prsluk će postati neizostavan dio vaših lifestyle kombinacija. Bilo da odlučite da ga nosite preko lagane jesenje jakne, trenerke, košulje i džinsa ili pak haljine – budite sigurne da sa ovim komadom ne možete pogriješiti. Uz to – ovaj prsluk ima i podesivu kapuljaču koja će vas dodatno zaštiti u slučaju jačeg vjetra ili kiše.

U našoj ponudi, ovaj prsluk je dostupan u crnoj i maslinasto-zelenoj boji i mođete ga isprobati u našim prodavnicama ili poručiti online.

Nike Sportswear Storm-FIT Legacy - lifestyle prsluk za muškarce

Izrađen od Nike Storm-FIT tehnologije koja se prilagođava vašoj tjelesnoj temperaturi i reguliše toplotu, Nike Sportswear Legacy muški prsluk omogućiće vam da se osjećate toplo i udobno i tokom hladnijeg vremena. Pored toga što je obložen materijalom koji odbija kišu. Uz to, ovaj model je mješavina zimske jakne i klasičnog šuškavca te je i to dodatni razlog da se nađe u vašem garderoberu.

Pravo je vrijeme da i vi nabavite ovaj neizostavan odjevni komad i upotpunite svoj jesenji look. Kompletna ponuda vas čeka u Sport Vision prodavnicama kao i online.

Sport Vision tim

Slični članci

15.
Jan.
Trendovi
Ulazak u Novu godinu može biti savršeno vrijeme za postavljanje ciljeva i donošenje odluka koje će vas motivisati da unaprijedite svoje sportsk...
16.
Nov.
Trendovi
Pronacija stopala je nepravedno zapostavljena tema, kako među sportistima rekreativcima, tako i među ljudima koji se sportskim aktivnostima bave spontano i p...
10.
Oct.
Trendovi
Suočavanje sa pretjeranom željom za hranom može biti izazovno, ali uz razumijevanje faktora koji utiču na nju i primjenu odgovarajućih strategija, možete pos...
07.
Sep.
Trendovi
Ukoliko imate kvalitetan školski ranac, koristićete ga iz godine u godinu, sve dok ga ne prerastete i ustupite mlađem školarcu.
11.
Jul.
Trendovi
Izbor savršenog kupaćeg kostima može biti pravi izazov, ali uz nekoliko savjeta i smjernica, svaka dama može pronaći baš onaj model koji će ide...
05.
Jul.
Trendovi
Nova letnja kolekcija odiše životnom radošću kroz moderan dizajn i ležernost koja je uvek u trendu.
21.
Dec.
Trendovi
Zima je uveliko stigla, a snijeg i hladno vrijeme ne prestaju da nas iznenađuju.
06.
Dec.
Trendovi
Hladniji dani nam stižu. Da li ste spremili tople, zimske, jakne?
15.
Nov.
Trendovi
RE: START. RE: MOVE. RE: BORN. MONT. Otkrijte sve što treba da znate o novom brendu u našoj ponudi.
26.
Oct.
Trendovi
Comfy, cozy, classy – loungewear! Otkrivamo vam sve što treba da znate o novom modnom trendu koji je za kratko vrijeme osvojio žene širom...