Pretraži sajt
OVOG BRENDA SE SIGURNO SJEĆATE. MONT IS RE: BORN
Trendovi
15.11.2021.
Trendovi

OVOG BRENDA SE SIGURNO SJEĆATE. MONT IS RE: BORN

15.11.2021.

Da li se sjećate brenda MONT? Malo starija generacija sigurno da, jer se svojevremeno jesenja i zimska izdanja nisu mogla zamisliti bez čuvene Monterice. U tom jednom modelu imali ste sve – i praktičnost i komfor, i zaštitu od hladnog vremena i vjetra, i odličan stil i prilagodljiv dizajn.

Ovog novembra, brend MONT se u velikom stilu vraća na scenu i ponovo osvaja naše garderobere. Ovo je priča o njemu.

Kako je počela priča o brendu MONT?

Priča je počela davne 1955. godine, iako je prva perjana jakna nastala tri decenije kasnije, u godini kada je prvi put osvojen Mont Everest. Brend MONT je brzo osvojio Evropu ostavši prepoznatljiv do danas, zahvaljujući osnovnoj filozofiji koju čine tri spone – kvalitet, tradicija i inovacija.

Došlo je vrijeme da MONT upoznaju i nove generacije, jer je 2021. godina u kojoj proslavljamo njegov RE: BORN. Riječ nije slučajno odabrana i ostala neprevedena, jer označava veliki povratak brenda koji je obilježio jednu epohu i koji će, i u ovoj novoj epohi, osvojiti i poznavaoce brenda, ali i mlađe generacije.

MONT jakne i prsluci – najbolji pečat vašeg jesenjeg stila

Nove MONT jakne i prsluke mogu nositi svi – i oni koji se tih modela sjećaju iz ranijih dana i mlađe generacije koje neprestano tragaju za novim trendovima koji će savršeno pratiti njihov urbani (sportski) stil.

Među modelima koji su ovog oktobra dostupni u našoj ponudi izdvajaju se ženske lightweight jakne čiji materijali i boje privlače pažnju na prvi pogled. Volimo ih zato što su lagane i praktične za nošenje, a pružaju odličnu zaštitu od vjetra i kiše. Možete ih spakovati u torbu (da, u svoju torbu!) i ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Uz njih ide i vrećica za pakovanje, što je detalj koji sigurno mnogo govori o prilagodljivosti i praktičnosti lightweight MONT modela.

Muške lightweight jakne i prsluci dokaz su da je manje uvijek više i da su svedeni krojevi i neutralne boje (uz crvenu, koja se jedina izdvaja među tamnijim tonovima) dovoljni da izgledate urbano i upečatljivo. One su tu da vam pruže najbolju zaštitu od vjetra i kiše.

Sve jakne iz naše ponude, pored perjanog punjenja i najlonske osnove, imaju i kapuljaču, što su dodatni razlozi da ih odaberete ove sezone.

Kako je riječ o odjevnom komadu koji se vratio na modnu scenu i ponovo postao neizostavan dio svakog sportskog, pa i casual stila, nije potrebno mnogo govoriti o njegovog funkcionalnosti i praktičnosti.

Najveće prednosti ovog, ali i svih drugih MONT prsluka, jesu lagano punjenje, jednostavan kroj, visoka kragna koja omogućava odličnu zaštitu i bočni džepovi izdvojeni rajsferšlusima, koji daju sasvim dovoljno prostora za odlaganje sitnica. Da li vam je potreban još neki razlog zašto treba da ih imate u svojoj kolekciji?

S nestrpljenjem smo dočekali da brend MONT ugleda svjetlost dana i ponovo postane imperativ u jesenjem i zimskom odijevanju. Pogledajte sve modele iz naše ponude, jer su zvanično dostupni u našim prodavnicama i online. U narednim nedjeljama ponuda će biti proširena i heavyweight jaknama.

Sport Vision tim

Slični članci

15.
Jan.
Trendovi
Ulazak u Novu godinu može biti savršeno vrijeme za postavljanje ciljeva i donošenje odluka koje će vas motivisati da unaprijedite svoje sportsk...
16.
Nov.
Trendovi
Pronacija stopala je nepravedno zapostavljena tema, kako među sportistima rekreativcima, tako i među ljudima koji se sportskim aktivnostima bave spontano i p...
10.
Oct.
Trendovi
Suočavanje sa pretjeranom željom za hranom može biti izazovno, ali uz razumijevanje faktora koji utiču na nju i primjenu odgovarajućih strategija, možete pos...
07.
Sep.
Trendovi
Ukoliko imate kvalitetan školski ranac, koristićete ga iz godine u godinu, sve dok ga ne prerastete i ustupite mlađem školarcu.
11.
Jul.
Trendovi
Izbor savršenog kupaćeg kostima može biti pravi izazov, ali uz nekoliko savjeta i smjernica, svaka dama može pronaći baš onaj model koji će ide...
05.
Jul.
Trendovi
Nova letnja kolekcija odiše životnom radošću kroz moderan dizajn i ležernost koja je uvek u trendu.
21.
Dec.
Trendovi
Zima je uveliko stigla, a snijeg i hladno vrijeme ne prestaju da nas iznenađuju.
06.
Dec.
Trendovi
Hladniji dani nam stižu. Da li ste spremili tople, zimske, jakne?
02.
Nov.
Trendovi
Idealan za prelazni period i komad koji je uvijek u trendu. Prsluk se definitivno mora naći u vašim capsule-wardrobe kombinacijama.
26.
Oct.
Trendovi
Comfy, cozy, classy – loungewear! Otkrivamo vam sve što treba da znate o novom modnom trendu koji je za kratko vrijeme osvojio žene širom...