Pretraži sajt
ŠTA JE LOUNGEWEAR I ZAŠTO TREBA DA GA IMATE U SVOM GARDEROBERU?
Trendovi
26.10.2021.
Trendovi

ŠTA JE LOUNGEWEAR I ZAŠTO TREBA DA GA IMATE U SVOM GARDEROBERU?

26.10.2021.

Trebalo nam je malo vremena da se naviknemo na rad i češći boravak kod kuće. Zapravo, trebalo nam je mnogo vremena, a onda je to postalo naša svakodnevnica. Sada ne možemo da zamislimo trenutak kada ćemo se, svi zajedno, vratiti u kancelarije i funkcionisati normalno, kao i prije godinu i po dana. Naše vrijeme postalo je samo naše, a udobnost zahtjev od kojeg ne odstupamo.

Nova svakodnevnica donijela nam je i nove navike. Počeli smo da treniramo kod kuće, pronašli nove hobije koji su nam ispunjavali dane, nove riječi uvrstili u naš vokabular i postavili nove imperative kada je riječ o odijevanju. Tako je, gotovo preko noći, u garderobere žena širom svijeta svoje mesto pronašao loungewearmodni trend koji je redefinisao osnove kućnog odijevanja, učinivši ga drugačijim, udobnijim i atraktivnijim. Mnogo atraktivnijim!

Šta je loungewear i kako se nosi?

Jedna od najvećih prednosti loungewear-a jeste činjenica da, noseći ga, možete biti potpuno svoje, a osjećati se kao da na sebi imate komade od milion dolara. Savršen je u svakom smislu te riječi, bilo da radite ili se opuštate u kućnim uslovima. U njemu možete skoknuti do prodavnice, pijace, bankomata, nositi neurednu punđu i biti bez šminke, a osjećati se kao milion dolara.

I čitanje knjige u omiljenom kutku doma, uživanje u kafi ili čaju sa drugaricom, slušanje muzike i kišni dani dobili su potpuno drugačiju notu otkako smo isprobale modele koji su dio loungewear kolekcije s potpisom Soul Studio by Lussari.

Mekaniji, udobniji, prijatniji, atraktivniji od svih drugih kućnih varijanti, ovi odjevni komadi izrađeni su tako da izgledaju sofisticirano kako god i gdje god da ih nosite.

Suštinska razlika između loungewear-a i pidžama, koje takođe često nosimo u kućnim uslovima, i sportskih komada, koje nosimo na treningu i tokom svakodnevnih aktivnosti, jeste u materijalima koji se koriste u njihovoj izradi, krojevima, pa čak i u tonovima koji dominiraju tim odjevnim komadima. Umjesto užih krojeva, jarkih boja i paterna, materijala poput vune, flanela ili poliestera, loungwear kolekcijama dominiraju neutralne palete boja i materijali poput modala i mješavine pamuka.

Koji tipovi loungewear-a postoje?

Riječ koja bi najbolje mogla opisati loungewear jeste prilagodljivost! Iako je prvobitno zamišljen tako da pruži udobnost u kućnim uslovima, loungewear nije nužno namijenjen kućnim varijantama. Neki od odjevnih komada sasvim slobodno se mogu nositi na treningu, u šetnji, opuštenim aktivnostima koje najčešće obavljamo vikendom, ali i drugim casual izdanjima koja dozvoljavaju neformalnost.

Među loungewear komadima izdvajaju se donji dijelovi – kojima dominiraju pantalone i helanke, dok su kod gornjih dijelova dominantni duksevi, majice, bodi i haljine. Evo prilike da se malo bliže upoznate sa loungewear komadima novog brenda – Soul Studio by Lussari.

Donji dijelovi iz kolekcije Soul Studio by Lussari

Detalji su ti koji prave veliku razliku između klasičnih donjih dijelova trenerki i loungewear donjih dijelova. Dostupni u zemljanim tonovima, izrađeni od najprijatnijih materijala koje možete da zamislite, sa krojevima koji će se odlično prilagoditi vašem tijelu, ovi modeli dozvoljavaju vam da ih kombinujete sa drugim loungewear komadima, ali i sa duksevima, patikama, toplim čarapama, pa i oversized jaknama.

Helanke iz kolekcije Soul Studio by Lussari

Helanke iz Soul Studio by Lussari kolekcije postaće vaš omiljeni odjevni komad onog trenutka kada ih obučete i osjetite na svojoj koži. Prijatne su, veoma lagane i mekane, pa se mogu nositi i u svakodnevnim izdanjima i tokom aktivnosti kao što su joga, meditacija i pilates. Njihova boja je efektna i neutralna, te možete praviti fantastične spojeve sa drugim modelima i odjevnim komadima.

Duksevi iz kolekcije Soul Studio by Lussari

Da li volite osjećaj ušuškanosti i mekoće koju vam pružaju omiljeni duksevi? Obećavamo vam, osjećaj koji ćete imati u modelima iz Soul Studio by Lussari kolekcije postaće reper za sve vaše buduće izbore. Zemljani tonovi u kombinaciji sa prijatnim materijalima i svedenim krojevima čine ove modele savršenim za baš sve casual kombinacije.

I majice, haljina i bodi koje su dio kolekcije Soul Studio by Lussari dizajnirani su tako da prate promjenu vašeg lifestyle-a i prilagode se novim zahtjevima koji su postali dio vaše svakodnevnice. U našoj ponudi će uskoro biti dostupni novi modeli, koji će definitivno ustoličiti mjesto naše loungewear kolekcije u vašim garderoberima. I to je samo početak priče koju smo pripremili za vas!

Ostanite jedinstvene, nastavite da uživate u svojim (vikend) ritualima i uživajte u ušuškanosti i prijatnosti koju vam pružaju modeli iz najnovije Soul Studio by Lussari Loungewear kolekcije. Sve modele koji su trenutno dostupni u našoj ponudi možete pronaći u prodavnicama ili naručiti online.

Sport Vision tim

Slični članci

15.
Jan.
Trendovi
Ulazak u Novu godinu može biti savršeno vrijeme za postavljanje ciljeva i donošenje odluka koje će vas motivisati da unaprijedite svoje sportsk...
16.
Nov.
Trendovi
Pronacija stopala je nepravedno zapostavljena tema, kako među sportistima rekreativcima, tako i među ljudima koji se sportskim aktivnostima bave spontano i p...
10.
Oct.
Trendovi
Suočavanje sa pretjeranom željom za hranom može biti izazovno, ali uz razumijevanje faktora koji utiču na nju i primjenu odgovarajućih strategija, možete pos...
07.
Sep.
Trendovi
Ukoliko imate kvalitetan školski ranac, koristićete ga iz godine u godinu, sve dok ga ne prerastete i ustupite mlađem školarcu.
11.
Jul.
Trendovi
Izbor savršenog kupaćeg kostima može biti pravi izazov, ali uz nekoliko savjeta i smjernica, svaka dama može pronaći baš onaj model koji će ide...
05.
Jul.
Trendovi
Nova letnja kolekcija odiše životnom radošću kroz moderan dizajn i ležernost koja je uvek u trendu.
21.
Dec.
Trendovi
Zima je uveliko stigla, a snijeg i hladno vrijeme ne prestaju da nas iznenađuju.
06.
Dec.
Trendovi
Hladniji dani nam stižu. Da li ste spremili tople, zimske, jakne?
15.
Nov.
Trendovi
RE: START. RE: MOVE. RE: BORN. MONT. Otkrijte sve što treba da znate o novom brendu u našoj ponudi.
02.
Nov.
Trendovi
Idealan za prelazni period i komad koji je uvijek u trendu. Prsluk se definitivno mora naći u vašim capsule-wardrobe kombinacijama.