MODELI POZNATIH BRENDOVA KOJE ĆEMO SIGURNO NOSITI CIJELE JESENI
Trendovi
22.09.2021.
Trendovi

MODELI POZNATIH BRENDOVA KOJE ĆEMO SIGURNO NOSITI CIJELE JESENI

22.09.2021.

Jesen nam polako kuca na vrata. Ispratili smo ovogodišnje ljetne trendove i polako se opraštamo od ljetnih vibracija i tropskih stajlinga. Naš svakodnevni look postaje sve „slojevitiji“, temperature su niže i pravo je vrijeme da vam predstavimo komade iz naše nove kolekcije koje smo za vas pripremili za ovu jesenju sezonu.

OD GLAVE DO PETE – MODERAN ELLESSE LOOK ZA MUŠKARCE

Ellesse Premium dukserica sa kapuljačom nudi klasičan, sportski stil – koji većina muške populacije izuzetno preferira. Prijatna tkanina i komforan kroj čine je idealnim komadom za svaki dan.

Elastične ranfle na rukavima i pojasu nude udobnost i ugodno pristajanje, dok podesiva kapuljača pruža toplinu. Uz ovu duksericu možete iskombinovati i Ellesse majicu kratkih rukava u istoj boji.  Bilo da se odlučite za udoban donji dio trenerke iz nove Ellesse kolekcije za muškarce ili jeans  – dobar stajling je zagarantovan.

APSOLUTNI MUST HAVE OVE JESENI – CHAMPION NIA ŽENSKI PRSLUK

Sa velikim zadovoljstvom i uzbuđenjem – predstavljamo vam Champion NIA ženski prsluk.

Komad u koji smo se zaljubili „na prvu“ – a sigurni smo da ćete i vi. Već nekoliko sezona unazad, dugi prsluci sa kapuljačama su dio različitih ženskih streetstyle kombinacija. Bezbroj je načina na koji ga možete kombinovati – a skoro pa da je nemoguće da se ne uklapa u svakodnevne kežual i sportske autfite.

Idealan za prelazno vrijeme i nosiv uz sve - ovo je komad koji biste definitivno trebale imati u svom garderoberu. U našoj ponudi je dostupan u dvije jesenje nijanse – atraktivna maslinasto zelena i klasik - crna.

U BOJAMA JESENI – UDOBNA ADIDAS KOMBINACIJA ZA MUŠKARCE

Osjetite poseban komfor i osvježite svoj stil u novoj adidas dukserici za muškarce sa ultra-efektnom colorblocking šemom boja. Mušku ekipu su posebno oduševili podesiva kapuljača i duboki džepovi. Ono što se ističe kao prednost za malo hladnije dane, jeste i topla postava izrađena od pamučne vune. Ovu duksericu možete kompletirati sa adidas donjim dijelom trenerke iz iste kolekcije i zagarantovano postići zapažen stajling.

CHAMPION KOMBINACIJA ZA MODERNE DAME

Comfy dukserica i helanke – kombinacija sa kojom ne možete pogriješiti. Champion dizajnerski tim nam ove sezone predstavlja inoviranu Golden Lady kolekciju, iz koje posebno izdvajamo žensku duksericu, dostupnu u bijeloj boji. Njena jednostavnost, savršeno se kombinuje sa efektnim dizajnom donjeg dijela iz iste kolekcije.

Champion noviteti vas čekaju u našim prodavnicama, a možete ih pogledati i online.

ELLESSE LOOK ZA DAME KOJIM ZADRŽAVAMO LJETO

Još uvijek se ne mirimo sa odlaskom ljeta – i želimo da ga zadržimo, barem tako što i dalje biramo i nosimo odjeću ljetnjeg kolorita. Iz nove Ellesse ženske kolekcije, posebno izdvajamo pink Heritage duksericu sa kapuljačom, „ukrašenu“ sitnim ispisima prepoznatljivog Ellesse logotipa. Iskombinujte je sa jednobojnim donjim dijelom iz iste kolekcije i ponesite ljetnji vajb – posebno kada je tmuran jesenji dan.

ADIDAS TERREX PATIKE – FAVORIT MUŠKE EKIPE SEZONAMA UNAZAD

Vežite pertle i krenite u avanturu! adidas TERREX SKYCHASER 2 muške patike, primarno su kreirane za planinarenje, ali potpuno podržavaju multi-sportske outdoor avanture. Pješačite, osvajajte planinske kote, čak i kada je vrijeme kišovito i budite bez brige jer GORE-Tex materijal će osigurati da vaša stopala ostanu suva. Svoj adidas Terrex par patika potražite na policama naših prodavnica ili pogledajte ponudu online.

ADIDAS ADVANTAGE PATIKE – klasika, sofisticiranost i dašak „divljine“

Zagrlite prirodu u novim adidas Advantage patikama iz Farm RIO kolekcije, inspirisane tenisom. Gornjište od hrapave kože, daje ovim patikama sofisticiran izgled, dok grafika na zadnjem dijelu im daje malu dozu „divljine“, sa animal printom. Uz to, ovaj model je napravljen od Primegreen-a, materijala visokih performansi iz serije recikliranih.

Ovo je samo mali dio nove jesenje kolekcije koja se nalazi u našoj ponudi. Tokom jeseni, za vas smo spremiti mnoštvo noviteta za koje smo sigurni da će vas oduševiti.

Prošetajte do naše najbliže prodavnice ili pogledajte ponudu online.

 

Sport Vision team

Slični članci

15.
Jan.
Trendovi
Ulazak u Novu godinu može biti savršeno vrijeme za postavljanje ciljeva i donošenje odluka koje će vas motivisati da unaprijedite svoje sportsk...
16.
Nov.
Trendovi
Pronacija stopala je nepravedno zapostavljena tema, kako među sportistima rekreativcima, tako i među ljudima koji se sportskim aktivnostima bave spontano i p...
10.
Oct.
Trendovi
Suočavanje sa pretjeranom željom za hranom može biti izazovno, ali uz razumijevanje faktora koji utiču na nju i primjenu odgovarajućih strategija, možete pos...
07.
Sep.
Trendovi
Ukoliko imate kvalitetan školski ranac, koristićete ga iz godine u godinu, sve dok ga ne prerastete i ustupite mlađem školarcu.
11.
Jul.
Trendovi
Izbor savršenog kupaćeg kostima može biti pravi izazov, ali uz nekoliko savjeta i smjernica, svaka dama može pronaći baš onaj model koji će ide...
05.
Jul.
Trendovi
Nova letnja kolekcija odiše životnom radošću kroz moderan dizajn i ležernost koja je uvek u trendu.
21.
Dec.
Trendovi
Zima je uveliko stigla, a snijeg i hladno vrijeme ne prestaju da nas iznenađuju.
06.
Dec.
Trendovi
Hladniji dani nam stižu. Da li ste spremili tople, zimske, jakne?
15.
Nov.
Trendovi
RE: START. RE: MOVE. RE: BORN. MONT. Otkrijte sve što treba da znate o novom brendu u našoj ponudi.
02.
Nov.
Trendovi
Idealan za prelazni period i komad koji je uvijek u trendu. Prsluk se definitivno mora naći u vašim capsule-wardrobe kombinacijama.