Pretraži sajt
TOP 6 CHAMPION I ELLESSE KOMBINACIJA KOJE ĆE VAS INSPIRISATI
Trendovi
09.04.2021.
Trendovi

TOP 6 CHAMPION I ELLESSE KOMBINACIJA KOJE ĆE VAS INSPIRISATI

09.04.2021.

Nevjerovatno je koliko smo se brzo navikli na ležerna izdanja i mekanu i udobnu garderobu. Prethodni period nas je zaista pomalo „uljuljkao“ i moramo priznati da nam fali da se sredimo, dotjeramo i obučemo nešto malo drugačije od onoga što smo nosili prethodnih godinu dana. Ipak, novi imperativ u odijevanju je maksimalna udobnost, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da baš te, udobne odjevne komade ubacimo u svoje svakodnevne kombinacije.

Inspiracije nikada dosta, naročito kada govorimo o street style varijantama i zato sada izdvajamo top 6 kombinacija brendova Champion i Ellesse koje će vas sigurno inspirisati.

Urbane i casual kombinacije za svaki dan

Udobnost bez premca zagarantovana je i muškarcima i ženama u ovim atraktivnim, ali svedenim modelima brendova Champion i Ellesse. I dok nas je kod muške Champion kombinacije privukao spoj neutralnih tonova sa jednim, ali upečatljivim odjevnim komadom u svjetlijoj nijansi, ženska Ellesse kombinacija privlači upravo svojom neutralnošću, sa koje iskače teget-bijela pederuša.

Neobičan izbor, ali svakako efektan!

Oversized chic na ženskoj Champion kombinaciji

Obožavamo haljine, naročito ako su oversized jer znamo da će prekriti baš sve što treba, a opet fenomenalno stajati i pružiti nam prijeko potrebnu udobnost.

Malo je reći da smo se zaljubili u ovu Champion haljinu sa color-blocking elementima i rajsferšlusom koji se nalazi duž cijele prednje strane. Udobna, mekana, savršeno stoji, efektna... Dakle, savršena za proljećne dane.

Champion muška kombinacija sa daškom boje

Žuta je trendi boja ovog proljeća, u to sumnje nema i zato nam je pažnju odmah privukla ova muška Champion kombinacija, kojoj je žuta majica dala pravi pop of color. Idealna je za svakodnevne varijante, naročito kada sivi duks istaknete kao još jedan detalj na već atraktivnoj majici i zato je nikako nemojte izostaviti iz svojih street style izdanja ovog proljeća.

Ellesse color-blocking za nju i njega

Znate onaj proljećni period kada je dovoljno toplo da ponesete malo kraće varijante odjevnih komada, npr. šortseve, a opet dovoljno prohladno da vam je potreban duks? Ove sezone je taj spoj must i za muškarce i za žene. Naš prijedlog za vaša street style izdanja? Ellesse kombinacije za nju i njega, jer maksimalno prate ovaj mini trend, a izdvajaju se upečatljivim bojama.

Ukoliko vas je neki od današnjih autfita inspirisao, slobodno pogledajte kompletnu ponudu nove kolekcije brendova Champion i Ellesse. Ona je već sada dostupna i u našim prodavnicama, ali i na sajtu, pa priredite sebi pravi užitak online kupovine i euforiju zvanu pristizanje očekivane pošiljke.

Sport Vision tim

Slični članci

30.
Mar.
Trendovi
U potrazi za kvalitetnom i udobnom sportskom odjećom i obućom, Nike komadi se pojavljuju kao najčešći izbor – za sve uzraste. Toplo vrijeme nas...
16.
Mar.
Trendovi
Najnovija ponuda poznatih svjetskih brendova donijela nam je trendove koji će obilježiti naredni period. Predstavljamo vam našu novu kolekciju.
11.
Feb.
Trendovi
Vrijeme je da vam predstavimo sve trendove koji će obilježiti ovogodišnju proljećnu sezonu.