Pretraži sajt
VRIJEME JE ZA DRUGU STRANU PLANINE!
U fokusu
20.10.2022.
U fokusu

VRIJEME JE ZA DRUGU STRANU PLANINE!

20.10.2022.

Jesen je idealno doba godine za istraživanje sjevera Crne Gore, ali i one strane planine koju smo zaboravljali ljeti, zauzeti aktivnostima na moru. Jedna od trenutno najpopularnijih outdoor aktivnosti je svakako hiking. Godinama unazad, planinarenje je postepeno dobijalo na svom značaju i popularnosti. Dok drveće skida svoje lišće, a čist vazduh upotpunjuje prekrasan pogled na našu brdovitu zemlju, vrijeme je da navučete omiljene cipele za hiking i krenete ka brdima.

Za bezbjedno i sigurno planinarenje neophodna je adekvatna oprema. Da bi bili zaštićeni od neravnog i klizavog terena, važno je da vaše cipele budu prilagođene terenu, koji će pružiti zaštitu i stabilnost stopalu. Kada odabereš prave cipele, uzmi svoj ranac, spremi ostalo neophodno za pun doživljaj planinarenja i krećemo. Poslije vrućina i užurbanog ljeta, jesen, kao mirnije doba godine, idealno je za istraživanje ljepota crnogorskih šuma i planina. Većina hiking tura su pogodne za porodice, a staze ostaju bezbjedne za djecu čak i po vlažnom vremenu. Zlatne šume, bujne livade i brzi potoci učiniće vaš dan za pamćenje.

Da bi ugođaj u prirodi bio potpun, Sport Vision, u sklopu kampanje ‘Sa druge strane planine’ vam je pripremio predlog outfita za ovu sezonu hikinga.

Slični članci

07.
Aug.
U fokusu
Kao putnici moramo biti spremni na sve izazove sa kojima se možemo suočiti; neočekivana kašnjenja, potencijalno duge redove na granici ili sate sjedje...
19.
Jan.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno
29.
Dec.
U fokusu
Koje su prednosti planinarenja i zašto je ovo aktivnost koju svako od nas teba da uvrsti u svoju svakodnevicu, pročitajte u nastavku.
26.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona.
15.
Jul.
U fokusu
Ako je vježbanje sastavni dio vaše rutine, vjerujemo da ni ovog ljeta nećete propustiti priliku da iskoristite sve prednosti boravka na otvorenom, kak...
23.
May.
U fokusu
I ovog proljeća, osluškivali smo vaše potrebe i svjetske trendove i pripremili smo za vas miks udobnosti, modernog dizajna, intenzivnih boja i ...
08.
Mar.
U fokusu
Kako se jake žene nose sa svakodnevnim izazovima i šta je ono što ih pokreće, pročitajte u pričama koje slijede u nastavku.
21.
Feb.
U fokusu
U ovoj sportskoj godini, kada se osim Svjetskog prvenstva održava i žensko Evropsko prvenstvo u fudbalu, adidas je kao zvijezde kampanje odabrao neke od najp...
03.
Feb.
U fokusu
Ako niste sigurni kako da se spakujete za boravak na planini, pogledajte šta je to što nikako ne bi trebalo da zaboravite.
17.
Jan.
U fokusu
Donijeli ste novogodišnje odluke, ali još uvijek niste krenuli sa njihovom realizacijom? Ne čekajte pravi trenutak, počnite sada!