Pretraži sajt
NEW SUMMER VIBES: ZAŠTO SU TIKTOK KARDIO TRENINZI APSOLUTNI HIT OVOG LJETA?
Trendovi
15.07.2020.
Trendovi

NEW SUMMER VIBES: ZAŠTO SU TIKTOK KARDIO TRENINZI APSOLUTNI HIT OVOG LJETA?

15.07.2020.

Cijeli svijet je na TikTok-u! Ova aplikacija postala je nevjerovatno popularna u jeku pandemije i njena popularnost svakim danom sve više raste, baš kao i broj korisnika. Ukoliko ste bili u prilici da je isprobate, sigurno vas je omamila popularna muzika koja prati videe, a ne sumnjamo i da ste učestovali ili barem isprobali neki od challenge-a koji su (bili) aktuelni.

Ni svijet sporta nije ostao imun na ovaj novi trend, pa su poznati fitnes treneri i influenseri iskoristili čari TikTok-a da podijele svoje fitnes programe sa svim ljubiteljima te discipline. Tako je apsolutni hit ovog ljeta postao tzv. TikTok Fitness, koji ne podrazumijeva samo hashtag sa višemilionskim objavama na aplikaciji, već i čitave programe vježbi koji sadrže muziku i izazove popularne na TikTok-u.

Među začetnicima trenda je i Cassey Ho, djevojka koja je pokrenula The Blogilates i za sve ljubitelje nove, a tako popularne aplikacije snimila video u trajanju od 15 minuta sa dance cardio vježbama i najpopularnijim TikTok numerama. Kliknite na video u nastavku i uživajte u treningu.

ZAŠTO SU TIKTOK KARDIO TRENINZI APSOLUTNI HIT OVOG LJETA?

Zbog toga što su zabavnidrugačiji i odličan izbor za dobru energiju tokom cijelog dana. Svaka vježba ili challenge rade se uz muziku koja je pjevljiva, interesantna i zabavna, pa na prvi pogled djeluju jednostavno, iako najčešće uključuju mišiće cijelog tijela.

Spoj plesa i kardio vježbi još jedan su razlog popularnosti TikTok treninga. Ali, nemojte da vas to zavara. Njihov intenzitet može biti veliki, grupacije mišića koje uključuju raznovrsne, pa će se neki od vas, osim sa odličnom energijom, susresti i sa dobrom upalom mišića. Ali ne dajte da vas to obeshrabri.

Radite čučnjeve, iskorake, izdržaje ili burpije uz hitove sa TikTok-a i vaš trening će biti mnogo zanimljiviji i zabavniji, a najteže vježbe vremenom postati omiljene.

Promijenite svoju fitnes rutinu ovog ljeta i isprobajte New Summer Vibe – TikTok treninge. Naša preporuka je da ih radite napolju – u parku, šumi, u svom dvorištu ili na terasi, dok uživate u veselim ritmovima, suncu i svakom pokretu tijela.

A ukoliko vam je potrebna bilo kakva oprema, ne ustručavajte se da je pronađete u našim prodavnicama ili naručite online.

Sport Vision tim

Slični članci

15.
Jan.
Trendovi
Ulazak u Novu godinu može biti savršeno vrijeme za postavljanje ciljeva i donošenje odluka koje će vas motivisati da unaprijedite svoje sportsk...
16.
Nov.
Trendovi
Pronacija stopala je nepravedno zapostavljena tema, kako među sportistima rekreativcima, tako i među ljudima koji se sportskim aktivnostima bave spontano i p...
10.
Oct.
Trendovi
Suočavanje sa pretjeranom željom za hranom može biti izazovno, ali uz razumijevanje faktora koji utiču na nju i primjenu odgovarajućih strategija, možete pos...
07.
Sep.
Trendovi
Ukoliko imate kvalitetan školski ranac, koristićete ga iz godine u godinu, sve dok ga ne prerastete i ustupite mlađem školarcu.
11.
Jul.
Trendovi
Izbor savršenog kupaćeg kostima može biti pravi izazov, ali uz nekoliko savjeta i smjernica, svaka dama može pronaći baš onaj model koji će ide...
05.
Jul.
Trendovi
Nova letnja kolekcija odiše životnom radošću kroz moderan dizajn i ležernost koja je uvek u trendu.
21.
Dec.
Trendovi
Zima je uveliko stigla, a snijeg i hladno vrijeme ne prestaju da nas iznenađuju.
06.
Dec.
Trendovi
Hladniji dani nam stižu. Da li ste spremili tople, zimske, jakne?
15.
Nov.
Trendovi
RE: START. RE: MOVE. RE: BORN. MONT. Otkrijte sve što treba da znate o novom brendu u našoj ponudi.
02.
Nov.
Trendovi
Idealan za prelazni period i komad koji je uvijek u trendu. Prsluk se definitivno mora naći u vašim capsule-wardrobe kombinacijama.