Pretraži sajt
SAZNAJTE KOJE PATIKE SU MUST-HAVE OVE SEZONE
Trendovi
16.04.2021.
Trendovi

SAZNAJTE KOJE PATIKE SU MUST-HAVE OVE SEZONE

16.04.2021.

Osjećaj udobnosti nikada ne izlazi iz mode, s toga se ulaganje u dobar par patika uvijek višestruko isplati – posebno otkako su patike postale sastavni dio svih svakodnevnih izdanja. Odavno nisu namijenjene samo sportistima te sada možemo slobodno reći da su patike jednostavno postale duh generacije i doba u kojem živimo.

Ostale su na tronu kao jedan od vodećih trendova i ovog proljeća, a predstavljamo vam nekoliko must-have modela iz svijeta patika.

NEPREVAZIĐENI TREND I MILJENICE SVIH - BIJELE PATIKE

Većina nas u svom cipelaru ima barem jedan par bijelih patika koje „idu uz sve“ i obično su nam svima upravo one i omiljene. Jednostavne, klasične i svestrane, bijele patike su van svake konkurencije. Mogućnosti kombinovanja bijelih patika su beskrajne – bilo da ih obuvate uz odijelo, džins ili cvjetnu midi haljinu. A ukoliko ste zagovornik mode „manje je više“, zaista vam treba samo jedan par bijelih patika koji će biti kralj vašeg cipelara.

JAKE BOJE NA PATIKAMA – HIT OVOG PROLJEĆA

Veliki broj nas nije toliko hrabar i odvažan, u izboru patika i teško se usuđujemo na „izlazak iz zone komfora“ tj. na izbor patika u intenzivnijim, življim, bojama. Takve patike obično, radije biramo za trening ili trčanje. Prema novim trendovima, patike efektnijih boja poput crvene, ljubičaste, kraljevsko plave i sl. imaju moć da „ožive“ monotone odjevne kombinacije i daju im totalno drugačiji ton i upravo je to jedan od razloga zbog kojeg ovakve modele sve češće viđamo i u streetstyle izdanjima, a nismo ih izostavili ni u našoj novoj kolekciji.

URBANI I RETRO MIX KOJI VOLIMO NA PATIKAMA

Već nekoliko sezona pratimo retro trend – kako u izboru odjeće i aksesoara, tako i patika. Spoj futurističkog dizajna, color-blockinga, oštrijih linija, retro siluete i upadljivih elemenata na patikama nas i dalje osvaja. Lako se kombinuju i daju totalno urban vibe svakoj kombinaciji. Ovog proljeća nastavljamo u istom ritmu i uživamo u izboru patika iz nove kolekcije svjetski popularnih brendova.

VELIKI POVRATAK POPULARNIH „STARKI“

Ova sezona biće zabilježena kao ona u kojoj je došlo do velikog povratka starki. Jednobojni plitki ili duboki platneni modeli starki, sezonama unazad drže visoko mjesto na ljestvici popularnosti. Ovog proljeća, kolekcija Converse patika u našoj ponudi  je obogaćena i modelima sa cool šarama, kao i kožnim modelima, a posebno izdvajamo Converse Chuck Taylor All Star patike sa ispisanim sloganom „My Story“ kao apsolutni hit ponude.

ULTIMATIVNI TREND – NAJUDOBNIJE PATIKE ZA NAJMLAĐE

Što se tiče kolekcije za najmlađe – dizajneri svih brendova su složni i rukovode se time da je udobnost uvijek na prvom mjestu. Boje i detalji su prilagođeni mališanima, tako da su najčešći izbor patike sa čičkom, modeli u roze ili plavoj boji, kao i patike sa likovima iz crtanih filmova. Takođe, primijetno je da je sve zastupljeniji i novi trend "matching family look",  te u novoj kolekciji za djecu možete pronaći i modele slične modelima patika za odrasle - i roditelji se vrlo često odlučuju upravo za takve varijante.

Ukoliko si ljubitelj patika i uživaš u kombinacijama koje podrazumijevanju kombinovanje sa njima, pozivamo te da isprobaš modele iz nove kolekcije u svim Sport Vision prodavnicama ili poruči online.

Slični članci

09.
Apr.
Trendovi
Inspiracije nikad dosta, naročito kada govorimo o proljećnim street style kombinacijama. Našu pažnju su ovoga puta privukli modeli brendova Champion i...
30.
Mar.
Trendovi
U potrazi za kvalitetnom i udobnom sportskom odjećom i obućom, Nike komadi se pojavljuju kao najčešći izbor – za sve uzraste. Toplo vrijeme nas...
16.
Mar.
Trendovi
Najnovija ponuda poznatih svjetskih brendova donijela nam je trendove koji će obilježiti naredni period. Predstavljamo vam našu novu kolekciju.