Pretraži sajt
OMILJENE I LJETI: Ove Air Max patike želimo sada!
Trendovi
09.07.2021.
Trendovi

OMILJENE I LJETI: Ove Air Max patike želimo sada!

09.07.2021.

Primijećene su gdje god da ih ponesete, aktuelne bez obzira na sezonu, trendove i modni pravac koji je u datom trenutku aktuelan i definitivno neprevaziđen klasik za sva izdanja. Da, govorimo o Nike Air Max patikama koje možemo da nosimo svuda i uz sve. Jedino što želimo da mijenjamo jesu koloriti koji su ovog ljeta raznobojniji više nego ikada prije. Pogledajte modele koje želimo odmah, sada, odmah!

Nike Air Max Alpha Trainer 3

Ko kaže da Air Max patike moraju da se nose samo u lifestyle varijantama? Predstavljamo vam Nike Air Max Alpha Trainer 3, muški model patika za trening koje će biti vaša najbolja podrška u teretani. Sa širokom, flat bazom i vazdušnim punjenjem đona, savršene su da pruže udobnu stabilnost tokom svakog treninga. Dodajte tome dizajn koji je osmišljen da „podnese“ najteže treninge i dobićete patike koje ćete obožavati da nosite.

Nike Air Max Bolt lifestyle patike za dječake

Patike koje istovremeno pružaju kvalitet i komfor, Nike Air Max Bolt jedan su od najvećih ljetnjih favorita kada je riječ o modelima za djecu. Odlično stoje, nevjerovatno su udobne, pružaju stabilnost i podršku stopalu i lako se oblače i svlače. Sve su to kriterijumi koje sigurno imate na umu prilikom kupovine, a koje ove patike ispunjavaju. Birajte ih ovog ljeta!

Nike Air Max Sport Clash lifestyle patike za tinejdžere

Jednostavne, udobne i istaknute atraktivnim koloritima, Nike Air Max Sport Clash lifestyle patike za tinejdžere sjajne su u svim varijantama i kombinacijama. Savršeni spoj materijala i miks vazduha i pjene u đonu svaki korak čine još udobnijim i laganijim. Pastelni detalji na neutralnom gornjištu razlog su zbog kog je ovaj model najčešći izbor ljubiteljki Air Max patika.

Nike Air Max Bolt ženske patike sa ružičastim detaljima

Ružičasti detalji na bijelom gornjištu čine Nike Air Max Bolt idealnim patikama za žene. Prozračne, udobne i atraktivne, možete ih kombinovati kako god želite – uz elegantne haljine, dnevne varijante, pa čak i business casual odjevne kombinacije. Obožavaćete ih, vjerujte nam na riječ.

Nike Air Max Bolt lifestyle muške patike

Inspirisane trkačkim modelima, Nike Air Max Bolt muške lifestyle patike imaju bogat dizajn koji privlači pažnju na prvi pogled. Raznobojni detalji doprinose atraktivnosti patika, dok neutralna osnova i pjenasti srednji đon čine ovaj model savršenim izborom za ljeto.

Sve modele iz ovog bloga možete pronaći u našim prodavnicama ili naručiti online.

Kako da očistite svoje Air Max patike?

Prije nego što krenete u čišćenje patika, odstranite prašinu mekanom četkom i uklonite kamenčiće koji su se hodanjem zavukli u šare na đonovima. Sljedeći korak je pranje patika tvrđom četkom u mlakoj vodi.

Bilo bi dobro da prije pranja patika izvadite pertle, kako biste oprali jezik i sva mjesta koje pertle zaklanjaju.

Da biste oprali svoje Air Max patike, naspite mlaku vodu u kadicu ili drugu posudu, potopite četku u vodu. Ocijedite je i trljajte sapunicu blagim kružnim pokretima u jednom smjeru. Patike perite dio po dio. Najprije operite gornjište, potom suvom magičnom krpom osušite taj dio, a potom nastavite sa pranjem ostalih dijelova dok ne budu potpuno čisti.

Za tvrdokornije mrlje na patikama poces pranja ponovite nekoliko puta.

Patike nemojte sušiti na suncu ili nekom drugom izvoru toplote, poput radijatora ili peći. Poželjno je da ih ostavite na vjetru ili u hladu, jer su suprotnom mogu izblijedjeti ili promijeniti prvobitnu boju.

Redovno ih tretirajte sprejevima za impregnaciju i zaštitu, jer je to najbolji način da iz sezone u sezonu uživate u svojim omiljenim Air Max modelima.

Love is in the Air!

Sport Vision tim

Slični članci

06.
Jul.
Trendovi
Brend ASICS jedan je od najvećih noviteta u našoj ponudi ove sezone. Otkrivamo vam detalje koje treba da znate o ovom brendu, ali i o modelima koje mo...
02.
Jul.
Trendovi
Odaberite jedan od ovih kupaćih kostima i izgledajte ženstveno, elegantno i graciozno na plaži ili bazenu ovog ljeta.
24.
Jun.
Trendovi
Vrijeme je da svoju ljetnju kolekciju upotpunite baš ovim modelima. Imamo sjajne prijedloge za vas!
16.
Apr.
Trendovi
Patike su već odavno nezaobilazni dio ležernih kombinacija u kojima svakodnevno uživamo, ali već par sezona unazad, ističu se i kao najtraženiji model obuće....