Pretraži sajt
BUDI MOTIVISANA ZA TRENING U NOVOJ CHAMPION OPREMI
Trening
02.12.2020.
Trening

BUDI MOTIVISANA ZA TRENING U NOVOJ CHAMPION OPREMI

02.12.2020.

Uprkos kraćim danima i nižim temperaturama, istraživanja pokazuju da je za mnoge ljubitelje fitnesa – upravo jesen, jedan od najboljih perioda u godini za trening.

Bilo da trenirate na otvorenom, kada vremenske prilike dozvole ili kod kuće, uz pomoć aplikacija i YouTube videa – važno je da to bude u kvalitetnoj i udobnoj opremi.

Ove sezone, brend Champion je lansirao novu kolekciju za trening, namijenjenu ženama koje uživaju u treningu i rekreaciji.

Iz nove kolekcije izdvajamo, helanke i top, kombinaciju sa efektnim detaljima u boji koji će vas osvojiti na prvi pogled.

U posljednje vrijeme, ponovo su popularne tzv. „biciklističke čiji je povratak na „scenu“ posebno obradovao ljubiteljke treninga u šorcevima.

Za dame, koje biraju svedenije tonove i uže krojeve – u novoj Champion kolekciji mogu pronaći helanke i majice za trening u klasičnim kombinacijama boja koje nikada ne izlaze iz mode.

Nismo zaboravili i na dame koje više preferiraju šire majice i donje dijelove trenerke sa ranflom, kako za trening tako i za lagane šetnje ili brzo hodanje. U novoj Champion kolekciji za ženski trening možete pronaći i ovakve komade.

Sve novitete iz Champion ženske kolekcija za trening, možete pogledati u Sport Vision prodavnicama, kao i u online shop-u.

Slični članci

26.
Mar.
Trening
Jedna od tema o kojima se često polemiše u fitnes industriji je kardio i gubitak masti. Ono što ljude uglavnom interesuje jeste da li je kardio...
14.
Dec.
Trening
Bez obzira na to da li se bavite trčanjem, fitnesom, biciklizmom ili nekom drugom sportskom aktivnošću, ovaj sastavni dio ženske odjeće pruža podr&sca...
25.
Oct.
Trening
Fleksibilnost je važna jednako kao i vaša snaga. Fleksibilnost i mobilnost omogućavaju vašim tkivima i zglobovima da se kreću u punoj ampl...
19.
Oct.
Trening
U današnje vrijeme, kada se brzina smatra prioritetom, nije neobično da mnogi traže brz i lak put do mišićavog tijela.
02.
Oct.
Trening
Stigao je septembar i došlo je vrijeme da se svi vratimo u rutinu posla, škole, treninga i svakvodnevnih obaveza. Vraćanje obavezama najteže pa...
11.
Sep.
Trening
Septembar je dobro poznat period kada ponovo počinju sa radom škole i vrtići, ali i period povratka vježbača u teretanu.
07.
Sep.
Trening
U beskompromisnoj potrazi za uspjehom često tokom treninga znamo da odemo do krajnjih granica izdržljivosti.
07.
Sep.
Trening
Ne kaže se bez razloga da se po jutru dan poznaje. Bez obzira da li smo ranoranilac ili ne, prvih par stvari koje uradite odmah nakon ustajanja imaju veliki ...
16.
Jun.
Trening
Mudro iskoristite svaki trenutak u prirodi, aktivirajte tijelo i osvježite um.
03.
Nov.
Trening
Pamuk kao prirodni materijal najbolje prija vašoj koži, prozračan je, mekan i idealan za svakodnevno nošenje.