DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine isporuka je besplatna.

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?
Trening
07.06.2018.

Izađi i treniraj 2018 – Nikšić

Želite da budete zdravi, mislite pozitivno i sami upravljate svojim tijelom – jednostavno VJEŽBAJTE! “Izađi i treniraj” je događaj koji promoviše zdrave stilove života i sve blagodeti redovne fizičke aktivnosti. Hiljade vježbača na trgovima u regionu pokazali su da smo na pravom putu, a po prvi put na toj mapi gradova naći će se i naš Nikšić!

I ove godine, Sport Vison će, sa brendom NIKE i uz podršku teretane City Fitness, biti generalni sponzor ove manifestacije. Za sve učesnike smo obezbijedili majice i vodu, a na kraju će najsrećniji vježbači od kompanija Nike, Sport Vision i City Fitness dobiti specijalne poklone.

Veliko interesovanje pokazuje da ćemo i ovoga puta moći da se pohvalimo odličnim rezultatima i da ostvarimo svoju misiju, a to je podizanje nivoa svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja. Fitnes instruktori, video produkcija, TV ekipe, radio stanice, web portali, blogeri - svi oni uključeni su u ovaj projekat. Ponesite samo peškir i dobru volju. Učešće možete prijaviti preko Facebook stranice "City Fitness" ili direktno u prostorijama teretane City Fitness, na adresi 5. proleterske brigade 31, u Nikšiću.

Svim učesnicima, fitness treneri, Nevena Vulević, Boško Drašković, Ivan Vuletić i Milivoje Đurđić će kroz jednočasovni javni trening predstaviti inovativne metode vježbanja. Pored toga, u okviru programa je takođe predviđeno i prezentacija Plesne škole „Royal“, Džudo kluba „Akademik“ i Karate kluba „Mawashi“.

Prestanite da tražite izgovore da ne vježbate, uzmite svoj život u svoje ruke, ne čekajte 5 do 12. Dođite bar pola sata ranije. Izađite, trenirajte, a uz to se i zabavite! Stvorite naviku da vodite računa o svom tijelu i zdravlju. To je najmanje što možete učiniti za sebe.

16.06. u 18:30h – Trg slobode u Nikšiću!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Jul.
2020.
Trening
Dobro je poznato da je brend Reebok jedan od neprikosnovenih kada govorimo o dizajnu i performansama obuće i opreme za trening.
14.
May.
2020.
Trening
Iako su mjere opreza nešto blaže nego prethodnih mjesec i po dana, mi vas pozivamo da i dalje trenirate kod kuće.
05.
May.
2020.
Trening
Ukoliko spadate u grupu onih koji već duže vrijeme redovno vježbaju ili ste slobodno vrijeme koje sada provodite kod kuće iskoristili da počnete sa...
string(0) ""
string(0) ""