DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?
Trening
07.06.2018.

Izađi i treniraj 2018 – Nikšić

Želite da budete zdravi, mislite pozitivno i sami upravljate svojim tijelom – jednostavno VJEŽBAJTE! “Izađi i treniraj” je događaj koji promoviše zdrave stilove života i sve blagodeti redovne fizičke aktivnosti. Hiljade vježbača na trgovima u regionu pokazali su da smo na pravom putu, a po prvi put na toj mapi gradova naći će se i naš Nikšić!

I ove godine, Sport Vison će, sa brendom NIKE i uz podršku teretane City Fitness, biti generalni sponzor ove manifestacije. Za sve učesnike smo obezbijedili majice i vodu, a na kraju će najsrećniji vježbači od kompanija Nike, Sport Vision i City Fitness dobiti specijalne poklone.

Veliko interesovanje pokazuje da ćemo i ovoga puta moći da se pohvalimo odličnim rezultatima i da ostvarimo svoju misiju, a to je podizanje nivoa svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja. Fitnes instruktori, video produkcija, TV ekipe, radio stanice, web portali, blogeri - svi oni uključeni su u ovaj projekat. Ponesite samo peškir i dobru volju. Učešće možete prijaviti preko Facebook stranice "City Fitness" ili direktno u prostorijama teretane City Fitness, na adresi 5. proleterske brigade 31, u Nikšiću.

Svim učesnicima, fitness treneri, Nevena Vulević, Boško Drašković, Ivan Vuletić i Milivoje Đurđić će kroz jednočasovni javni trening predstaviti inovativne metode vježbanja. Pored toga, u okviru programa je takođe predviđeno i prezentacija Plesne škole „Royal“, Džudo kluba „Akademik“ i Karate kluba „Mawashi“.

Prestanite da tražite izgovore da ne vježbate, uzmite svoj život u svoje ruke, ne čekajte 5 do 12. Dođite bar pola sata ranije. Izađite, trenirajte, a uz to se i zabavite! Stvorite naviku da vodite računa o svom tijelu i zdravlju. To je najmanje što možete učiniti za sebe.

16.06. u 18:30h – Trg slobode u Nikšiću!

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Nov.
2021.
Trening
Saznajte zašto je oporavak mišića nakon treninga jednako važan kao i trening.
21.
Oct.
2021.
Trening
Šta je bolje – trčanje ili preskakanje vijače? Odgovori se kriju u tekstu koji slijedi.
21.
Sep.
2021.
Trening
Prostor za trening je svuda oko nas i zato iskoristi mogućnosti koje imaš uz izdržljiv i stabilan Reebok Nano X1 Adventure.
07.
Sep.
2021.
Trening
Otkrivamo vam zbog čega svakodnevni kardio treninzi ne donose željene rezultate i kako da napravite dobar plan treninga.
28.
Apr.
2021.
Trening
Samo 15 minuta treninga dovoljno je da vaš core gori. Predstavljamo vam pilates trening zahvaljujući kojem možete imati jake i savršeno oblikov...
24.
Mar.
2021.
Trening
Sa dolaskom proljeća, budi se i naša želja za fizičkom aktivnošću. Pripremite se za pokret uz naše savjete.
26.
Feb.
2021.
Trening
Ojačajte gornji dio tijela – ruke, ramena i leđa – uz pomoć ovih vježbi.
22.
Jan.
2021.
Trening
Ako je stomak vaša problematična zona, ne samo kada govorimo o gubitku kilograma i višku masti, već i o definisanju trbušnjaka, tre...
11.
Jan.
2021.
Trening
Iako praznični dani još uvek nisu prošli, vrijeme je da sagorite sve kalorije koje ste „nabacili“ tokom prethodnih dana! Otkrivamo ...
17.
Dec.
2020.
Trening
Plank (izdržaj) je jedna od najboljih vježbi za cijelo tijelo. Otkrivamo vam nekoliko varijacija planka koje možete raditi i kod kuće.