DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine isporuka je besplatna.

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?
Trening
16.03.2020.

KAKO DA OSTANETE U FORMI BEZ ODLASKA U TERETANU (PRVI DIO)

Naša Ana Patrić, poznata fitnes instruktora iz Nikšića je, specijalno za čitaoce Sport Vision-a, pripremila zanimljive vježbe, koje će vam pomoći da ostanete u formi bez izlaska u teretanu. Sve vježbe su prilagođene izvođenju u kućnim uslovima i osim dobre volje, nije vam potrebno ništa više.

Piše: Ana Patrić (Instagram, You Tube)

GLUTEUS BEZ ČUČNJEVA

U ovom videu možete pronaći jednostavne vježbe za gluteus bez čučnjeva. Možete ih raditi na podu, sa prostirkom ili bez, a nisu vam potrebne bilo kakvi rekviziti i sprave. Preporučujem iz razloga što su veoma efikasne u zatezanju zadnje lože. Naime, aktiviraju sva tri mišića gluteusa, kao i mišiće natkoljenice.

 

Prilikom izvođenja, jedino treba obratiti pažnju na donji dio kičme, tako što ćete jako stisnuti stomak, kako bi se zaštitili od povreda.

Svaka vježba se izvodi sa 20 ponavljanja, u 3 do 5 krugova tj. serija, što je preporučena “doza” za postizanje najboljih rezultata.

 

FEEL THE BURN…

 

Iako izgleda jednostavno, ovaj trening nije namijenjen potpunim početnicima. Iako prve dvije vježbe aktiviraju mišiće cijelog tijela, akcenat je na trbušnim mišićima. Izuzetno su efikasne, jer utiču i na regulisanje masnih naslaga na rukama, ramenima, butinama i listovima. Treća vježba se izvodi na obje strane, i aktivira mišiće struka. Iskusniji vježbači, koji pomjeraju granice i žele da rade na svom balansu, mogu uključiti i podizanje noge. Vježbe manjeg inteziteta, koje slijede, upotpunjuju trening, pogađajući donje abdominalne mišiće.

Možete raditi ponavljanje svakog pokreta od 10 do 15 puta, ili izvodjenje svake vježbe 30 sekundi, sa pauzom od 10 sekundi između vježbi, a maksimum 30 sekundi između serija. Svakako preporučujem da odradite između tri i pet serija.

(Nastavak u sljedećem članku)

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Jul.
2020.
Trening
Dobro je poznato da je brend Reebok jedan od neprikosnovenih kada govorimo o dizajnu i performansama obuće i opreme za trening.
14.
May.
2020.
Trening
Iako su mjere opreza nešto blaže nego prethodnih mjesec i po dana, mi vas pozivamo da i dalje trenirate kod kuće.
05.
May.
2020.
Trening
Ukoliko spadate u grupu onih koji već duže vrijeme redovno vježbaju ili ste slobodno vrijeme koje sada provodite kod kuće iskoristili da počnete sa...
string(0) ""
string(0) ""