DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?
Trening
16.03.2020.

KAKO DA OSTANETE U FORMI BEZ ODLASKA U TERETANU (PRVI DIO)

Naša Ana Patrić, poznata fitnes instruktora iz Nikšića je, specijalno za čitaoce Sport Vision-a, pripremila zanimljive vježbe, koje će vam pomoći da ostanete u formi bez izlaska u teretanu. Sve vježbe su prilagođene izvođenju u kućnim uslovima i osim dobre volje, nije vam potrebno ništa više.

Piše: Ana Patrić (Instagram, You Tube)

GLUTEUS BEZ ČUČNJEVA

U ovom videu možete pronaći jednostavne vježbe za gluteus bez čučnjeva. Možete ih raditi na podu, sa prostirkom ili bez, a nisu vam potrebne bilo kakvi rekviziti i sprave. Preporučujem iz razloga što su veoma efikasne u zatezanju zadnje lože. Naime, aktiviraju sva tri mišića gluteusa, kao i mišiće natkoljenice.

 

Prilikom izvođenja, jedino treba obratiti pažnju na donji dio kičme, tako što ćete jako stisnuti stomak, kako bi se zaštitili od povreda.

Svaka vježba se izvodi sa 20 ponavljanja, u 3 do 5 krugova tj. serija, što je preporučena “doza” za postizanje najboljih rezultata.

 

FEEL THE BURN…

 

Iako izgleda jednostavno, ovaj trening nije namijenjen potpunim početnicima. Iako prve dvije vježbe aktiviraju mišiće cijelog tijela, akcenat je na trbušnim mišićima. Izuzetno su efikasne, jer utiču i na regulisanje masnih naslaga na rukama, ramenima, butinama i listovima. Treća vježba se izvodi na obje strane, i aktivira mišiće struka. Iskusniji vježbači, koji pomjeraju granice i žele da rade na svom balansu, mogu uključiti i podizanje noge. Vježbe manjeg inteziteta, koje slijede, upotpunjuju trening, pogađajući donje abdominalne mišiće.

Možete raditi ponavljanje svakog pokreta od 10 do 15 puta, ili izvodjenje svake vježbe 30 sekundi, sa pauzom od 10 sekundi između vježbi, a maksimum 30 sekundi između serija. Svakako preporučujem da odradite između tri i pet serija.

(Nastavak u sljedećem članku)

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Nov.
2021.
Trening
Saznajte zašto je oporavak mišića nakon treninga jednako važan kao i trening.
21.
Oct.
2021.
Trening
Šta je bolje – trčanje ili preskakanje vijače? Odgovori se kriju u tekstu koji slijedi.
21.
Sep.
2021.
Trening
Prostor za trening je svuda oko nas i zato iskoristi mogućnosti koje imaš uz izdržljiv i stabilan Reebok Nano X1 Adventure.
07.
Sep.
2021.
Trening
Otkrivamo vam zbog čega svakodnevni kardio treninzi ne donose željene rezultate i kako da napravite dobar plan treninga.
28.
Apr.
2021.
Trening
Samo 15 minuta treninga dovoljno je da vaš core gori. Predstavljamo vam pilates trening zahvaljujući kojem možete imati jake i savršeno oblikov...
24.
Mar.
2021.
Trening
Sa dolaskom proljeća, budi se i naša želja za fizičkom aktivnošću. Pripremite se za pokret uz naše savjete.
26.
Feb.
2021.
Trening
Ojačajte gornji dio tijela – ruke, ramena i leđa – uz pomoć ovih vježbi.
22.
Jan.
2021.
Trening
Ako je stomak vaša problematična zona, ne samo kada govorimo o gubitku kilograma i višku masti, već i o definisanju trbušnjaka, tre...
11.
Jan.
2021.
Trening
Iako praznični dani još uvek nisu prošli, vrijeme je da sagorite sve kalorije koje ste „nabacili“ tokom prethodnih dana! Otkrivamo ...
17.
Dec.
2020.
Trening
Plank (izdržaj) je jedna od najboljih vježbi za cijelo tijelo. Otkrivamo vam nekoliko varijacija planka koje možete raditi i kod kuće.