Pretraži sajt
UMBRO PREDSTAVLJA CRNO-BIJELI UX ACCURO 3
Fudbal
30.09.2019.
Fudbal

UMBRO PREDSTAVLJA CRNO-BIJELI UX ACCURO 3

30.09.2019.

Savremene kopačke sve više izmiču kontroli, kako, iz godine u godinu, primat preuzimaju promjene na dizajnu i stilu, u odnosu na suštinu. Sve više je za proizvođače bitnije da njihove kopačku budu primijećene, nego želja za unaprjeđenjem performansi. I baš tu novi Umbro UX Accuro 3 stupa na scenu, sa minimalističkim pristupom dizajnu, u klasičnoj crno-bijeloj boji i inovativnom tehnologijom, čiji benefiti se osjećaju već na prvi dodir.

Ukoliko se vaša igra bazira na puno dodira sa loptom, sa njom prelazite velike distance i želite najveću moguću kontrolu, uz neprevaziđen komfor, onda su ove kopačke za vas. Najnoviji član Umbro porodice kopački je izrađen uz pomoć D3O tehnologije, koja je po prvi pimjenjena u  kreiranju kopački. Naime, D3O je globalno patentirana tehnologija, koja se, prije svega, koristi u zaštitnim proizvodima u vojnoj i građevinskoj industriji, ali i sportu. Umbro je ovu tehnologiju upotrebio u prednjem i srednjem dijelu kopački, sa ciljem da se apsorubuje energija koja se gubi kada igrač primi loptu, samim tim povećavajući i kontrolu.

Umbro je sinonim za fudbal, kompanija koja je u fudbalu od svojih početaka, od 1924. godine. Bilo da ste fan ili profesionalac ili samo pripadate fudbalskoj kulturi, Umbro sigurno ima nešto za vas. Sa preko 120 klubova pod sponzorskim ugovorima širom svijeta, Umbro nastavlja da inspiriše i postavlja standarde.

Umbro UX Accuro 3 možete pronaći u Sport vision radnjama i online shopu.

Slični članci

08.
Mar.
Fudbal
Crnogorska reprezentativka Nikolina Caković je odlučila da razbije stereotipe o ovom sportu i podijeli sa nama iskustvo kroz nekoliko pitanja.
14.
Jun.
Fudbal
Po čemu će se ovogodišnje Evropsko prvenstvo u fudbalu razlikovati od prethodnih i druge interesantne činjenice, pronaći ćete u ovom tekstu.
08.
Feb.
Fudbal
PRIČA o legendarnoj kopački adidas PREDATOR dobila je nastavak koji su svi željno iščekivali. U naše radnje je stigao model PREDATOR FREAK sa u...
30.
Nov.
Fudbal
Čitav sportski svijet rastužila je vijest da je umro jedan od najvećih svih vremena, argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona. Ovo je omaž čovjeku k...
25.
Sep.
Fudbal
Lider u proizvodnji sportske opreme, adidas, predstavio je najnovije X GHOSTED kopačke, dizajnirane za fudbalere kojima je brzina najjače oružje. Model X GHO...
25.
Aug.
Fudbal
Nove Nike Phantom GT kopačke potraži u Sport Vision prodavnici u Delta City-ju ili poruči online na našem sajtu.
28.
Feb.
Fudbal
Nike Phantom modele kopački i patika za fudbal možete pronaći u našim prodavnicama ili naručiti online.
07.
Feb.
Fudbal
Kada je riječ o fudbalu, sportski brend adidas je u 2020. godinu ušao u velikom stilu, predstavljajući novi, redizajnirani model svojih lege...
15.
Oct.
Fudbal
Nova fudbalska sezona donosi novitete iz Nike fudbal laboratorije – prije svega, novi dizajn, nove boje i veću preciznost na terenu.
22.
Aug.
Fudbal
COPA, PREDATOR, X i NEMEZIZ su dostupni u Sport Vision radnjama i online.