Trening

Trening
Jedna od tema o kojima se često polemiše u fitnes industriji je kardio i gubitak masti. Ono što ljude uglavnom interesuje jeste da li je kardio neophodan za gubitak masti ili za brži gubitak viška kilograma?
26.
Mar
Trening
Bez obzira na to da li se bavite trčanjem, fitnesom, biciklizmom ili nekom drugom sportskom aktivnošću, ovaj sastavni dio ženske odjeće pruža podršku i udobnost tokom treninga i na taj način povećava sportske performanse.
14.
Dec
Trening
Fleksibilnost je važna jednako kao i vaša snaga. Fleksibilnost i mobilnost omogućavaju vašim tkivima i zglobovima da se kreću u punoj amplitudi pokreta.
25.
Oct
Trening
U današnje vrijeme, kada se brzina smatra prioritetom, nije neobično da mnogi traže brz i lak put do mišićavog tijela.
19.
Oct
Trening
Stigao je septembar i došlo je vrijeme da se svi vratimo u rutinu posla, škole, treninga i svakvodnevnih obaveza. Vraćanje obavezama najteže pada nakon ljetnjeg odmora.
02.
Oct
Trening
Septembar je dobro poznat period kada ponovo počinju sa radom škole i vrtići, ali i period povratka vježbača u teretanu.
11.
Sep
Trening
U beskompromisnoj potrazi za uspjehom često tokom treninga znamo da odemo do krajnjih granica izdržljivosti.
07.
Sep
Trening
Ne kaže se bez razloga da se po jutru dan poznaje. Bez obzira da li smo ranoranilac ili ne, prvih par stvari koje uradite odmah nakon ustajanja imaju veliki uticaj na ostatak dana.
07.
Sep
Trening
Mudro iskoristite svaki trenutak u prirodi, aktivirajte tijelo i osvježite um.
16.
Jun
Trening
Pamuk kao prirodni materijal najbolje prija vašoj koži, prozračan je, mekan i idealan za svakodnevno nošenje.
03.
Nov
Trening
Sportske helanke u svijetu urbanog sporta polako preuzimaju primat i postaju glavni izbor muškog dijela ekipe. Iako ih mnogi zaobilaze u širokom luku, muške helanke su jedan od najpraktičnijih odjevnih komada kada govorimo o treningu.
26.
Oct
Trening
Saznajte zašto je oporavak mišića nakon treninga jednako važan kao i trening.
22.
Nov
Trening
Šta je bolje – trčanje ili preskakanje vijače? Odgovori se kriju u tekstu koji slijedi.
21.
Oct
Trening
Prostor za trening je svuda oko nas i zato iskoristi mogućnosti koje imaš uz izdržljiv i stabilan Reebok Nano X1 Adventure.
21.
Sep
Trening
Otkrivamo vam zbog čega svakodnevni kardio treninzi ne donose željene rezultate i kako da napravite dobar plan treninga.
07.
Sep
Trening
Samo 15 minuta treninga dovoljno je da vaš core gori. Predstavljamo vam pilates trening zahvaljujući kojem možete imati jake i savršeno oblikovane trbušnjake.
28.
Apr
Trening
Sa dolaskom proljeća, budi se i naša želja za fizičkom aktivnošću. Pripremite se za pokret uz naše savjete.
24.
Mar
Trening
Ojačajte gornji dio tijela – ruke, ramena i leđa – uz pomoć ovih vježbi.
26.
Feb
Trening
Ako je stomak vaša problematična zona, ne samo kada govorimo o gubitku kilograma i višku masti, već i o definisanju trbušnjaka, treba da znate da niste sami. To je naročito slučaj sa ljudima koji su već izgubili višak kilograma, ali su još uvijek daleko od ravnog i čvrstog stomaka.
22.
Jan
Trening
Iako praznični dani još uvek nisu prošli, vrijeme je da sagorite sve kalorije koje ste „nabacili“ tokom prethodnih dana! Otkrivamo vam 30-minutni HIIT trening za cijelo tijelo.
11.
Jan
Trening
Plank (izdržaj) je jedna od najboljih vježbi za cijelo tijelo. Otkrivamo vam nekoliko varijacija planka koje možete raditi i kod kuće.
17.
Dec
Trening
Uprkos kraćim danima i nižim temperaturama, istraživanja pokazuju da je za mnoge ljubitelje fitnesa – upravo jesen, jedan od najboljih perioda u godini za trening.
02.
Dec