pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

03.
Nov
2022
Trening
Pamuk kao prirodni materijal najbolje prija vašoj koži, prozračan je, mekan i idealan za svakodnevno nošenje.
26.
Oct
2022
Trening
Sportske helanke u svijetu urbanog sporta polako preuzimaju primat i postaju glavni izbor muškog dijela ekipe. Iako ih mnogi zaobilaze u širokom luku, muške helanke su jedan od najpraktičnijih odjevnih komada kada govorimo o treningu.
22.
Nov
2021
Trening
Saznajte zašto je oporavak mišića nakon treninga jednako važan kao i trening.
21.
Oct
2021
Trening
Šta je bolje – trčanje ili preskakanje vijače? Odgovori se kriju u tekstu koji slijedi.
21.
Sep
2021
Trening
Prostor za trening je svuda oko nas i zato iskoristi mogućnosti koje imaš uz izdržljiv i stabilan Reebok Nano X1 Adventure.
07.
Sep
2021
Trening
Otkrivamo vam zbog čega svakodnevni kardio treninzi ne donose željene rezultate i kako da napravite dobar plan treninga.
28.
Apr
2021
Trening
Samo 15 minuta treninga dovoljno je da vaš core gori. Predstavljamo vam pilates trening zahvaljujući kojem možete imati jake i savršeno oblikovane trbušnjake.
24.
Mar
2021
Trening
Sa dolaskom proljeća, budi se i naša želja za fizičkom aktivnošću. Pripremite se za pokret uz naše savjete.
26.
Feb
2021
Trening
Ojačajte gornji dio tijela – ruke, ramena i leđa – uz pomoć ovih vježbi.
22.
Jan
2021
Trening
Ako je stomak vaša problematična zona, ne samo kada govorimo o gubitku kilograma i višku masti, već i o definisanju trbušnjaka, treba da znate da niste sami. To je naročito slučaj sa ljudima koji su već izgubili višak kilograma, ali su još uvijek daleko od ravnog i čvrstog stomaka.
11.
Jan
2021
Trening
Iako praznični dani još uvek nisu prošli, vrijeme je da sagorite sve kalorije koje ste „nabacili“ tokom prethodnih dana! Otkrivamo vam 30-minutni HIIT trening za cijelo tijelo.
17.
Dec
2020
Trening
Plank (izdržaj) je jedna od najboljih vježbi za cijelo tijelo. Otkrivamo vam nekoliko varijacija planka koje možete raditi i kod kuće.
02.
Dec
2020
Trening
Uprkos kraćim danima i nižim temperaturama, istraživanja pokazuju da je za mnoge ljubitelje fitnesa – upravo jesen, jedan od najboljih perioda u godini za trening.
28.
Sep
2020
Trening
Lijenosti je došao kraj – vrijeme je da se vratite treninzima! Da bismo vas motivisali, skrećemo vam pažnju na najpopularnije YouTube treninge vaših omiljenih fitnes influensera.
24.
Jul
2020
Trening
Dobro je poznato da je brend Reebok jedan od neprikosnovenih kada govorimo o dizajnu i performansama obuće i opreme za trening.
14.
May
2020
Trening
Iako su mjere opreza nešto blaže nego prethodnih mjesec i po dana, mi vas pozivamo da i dalje trenirate kod kuće.
05.
May
2020
Trening
Ukoliko spadate u grupu onih koji već duže vrijeme redovno vježbaju ili ste slobodno vrijeme koje sada provodite kod kuće iskoristili da počnete sa intenzivnijim treninzima, vrlo dobro znate da je lako izgubiti početni entuzijazam i motivaciju za vježbanje.
25.
Apr
2020
Trening
U vrijeme kada se trčanje na otvorenom ne preporučuje, trkači koji se spremaju za polumaratonske i maratonske trke imaju pravi izazov kako da ostanu u formi
13.
Apr
2020
Trening
Naučnici koji se bave praćenjem efekata fizičke aktivnosti na zdravlje ljudi, ističu da ne postoji biološka i psihička funkcija organizma na koju adekvatna fizička aktivnost ne djeluje pozitivno.
06.
Apr
2020
Trening
Ukoliko ste jedni od onih koji već duže vrijeme redovno vježbaju ili ste sada slobodno vrijeme koje imate kod kuće iskoristili da intenzivno krenete trenirati onda vrlo dobro znate da je veoma lako izgubiti početni entuzijazam i motivaciju za vježbanje.