Trčanje

Trčanje
Otkrivamo vam koje su to inovacije i prednosti ovih patika u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
01.
Mar
Trčanje
Iako mislite da je možda bezbjednije da kada vidite snijeg kroz prozor ostanete kod kuće pod ćebetom, i odložite patike za trčanje do proljeća, zaista ne mora biti tako.
15.
Jan
Trčanje
Trke sa preprekama, odnosno OCR trke (obstacle course racing) su terenske trke gdje osim pređenih kilometara, duž staze morate preći i različite prepreke.
14.
Dec
Trčanje
Priprema za maraton vodi vas ka putu fizičke i mentalne transformacije. To je u stvari i teži dio, trka je na kraju šlag na torti, nagrada za dane i mjesece vaseg predanog treniranja.
10.
Nov
Trčanje
Svaka individua je jedinstvena i to što važi za jednu osobu ne mora da važi za drugu, ipak, neka pravila i smjernice jesu univerzalne. Koje? Saznaćete u ovom tekstu.
02.
Nov
Trčanje
U nastavku teksta razmatramo prednosti i mane trčanja ujutru, tokom dana i uveče – koje doba donosi najveće prednosti.
10.
Oct
Trčanje
Znati kada, koliko i kakvu tečnost unositi će vam olakšati napore, održavati vaše zdravlje i performanse na optimalnom nivou.
17.
Jul
Trčanje
Ključ uspjeha je u postavljanju realnih ciljeva, u dobrom planu treninga i stalnom ohrabrivanju na tom zaista zahtjevnom zadatku.
12.
Jun
Trčanje
Pripreme za trčanje dužih deonica idu postepeno, a dobro osmišljen plan aktivnosti vam može olakšati istrčavanje najduže deonice. Ovo su savjeti koji će ti pomoći da bolje trčiš.
23.
May
Trčanje
U kreiranju ovog modela, adidas je angažovao profi ženski dizajnerski tim, koji je doprinijeo u kreiranju patike za svakodnevno trčanje, posebno prilagođenih ženskom stopalu.
07.
Apr
Trčanje
Bliže nam se dani sa visokim temperaturama, ali i trke koje ćete uz ovu odjeću za trčanje lakše podnijeti. Evo modela na koje treba da obratite pažnju.
20.
May
Trčanje
Trčanje mnogima nije omiljena fizička aktivnost, ali je svakako među najzdravijima i blagodeti trčanja su brojne i nemjerljive.
29.
Apr
Trčanje
Nove adidas SOLARBOOST 3 i SUPERNOVA+ patike za trčanje su stigle! Isprobali smo ih i prenosimo vam naše utiske.
22.
Apr
Trčanje
Ko može trčati trail? Odgovor je jednostavan i jasan – svi! Evo zašto je baš ova disciplina postala toliko popularna među trkačima tokom pandemije.
25.
Mar
Trčanje
Traženje adekvatnih patika za trčanje pomalo je riskantan postupak, ali uz adekvatne savjete i ta potraga može biti jednostavna.
21.
Oct
Trčanje
Nova Nike Shield kolekcija patika za trčanje odvratiće vašu pažnju s lošeg vremena i omogućiti vam da se fokusirate na ono što je mnogo bitnije – zadovoljstvo tokom trčanja. Možete je pronaći u Sport Vison radnjama ili online, zajedno sa ostalom Nike opremom za trčanje.
18.
Dec
Trčanje
Nove Nike Zoom Air Pegasus 36 modele potraži u Sport Vision radnjama ili u online shopu.
09.
Aug
Trčanje
adidas Ultraboost 19 modeli dostupni su u Sport Vision radnjama i online shopu.
06.
Aug
Trčanje
Provjerite zašto je adidas Pulseboost HD novi izraz za najbolje i  potražite modele u Sport Vision radnjama i online shopu.
16.
Jul
Trčanje
Najveći izbor Adidas Run 70s patike možete pronaći u Sport Vision radnjama širom Crne Gore i u online shopu.
26.
Jun
Trčanje
Charged Rogue patike za trčanje kreirane su za trkače koji zahtijevaju fleksibilnost, amortizaciju i svestranost.
27.
Apr